Marianne Tromborg om sikker skønhed til gravide

Hvis nogen ligger inde med tips til pleje af din voksende mave og belastede hud, må det være kvinderne bag Danmarks bedste skønhedsprodukter. Marianne Tromborg fortæller om fodmassage med hjemmeblandede olier, der senere endte med at blive til Tromborg.

 

Vi mødte Marianne Tromborg i Amaliegade i Indre København til en snak om ingredienser og de bedste skønhedsprodukter til den gravide krop.

Havde du et fast skønhedsritual da du var gravid? 

“Kunne jeg lokke min mand til en omgang fodmassage, var det noget af det bedste, da jeg i mit daværende job som makeupartist stod meget op. Til massagen brugte vi skønne velduftende olier af økologiske koldpressede planteekstrakter, som vi selv blandende til formålet – og som senere blev til mærket Tromborg.”   

 Dine to ultimative graviditetsprodukter? 

Multibalm er ren og skøn velvære til tørre ben, tørre hænder og fødder, som forebyggende mod strækmærker på maven og som glow på kindbenene. Og vores fantastiske Anti-Aging Glow Serum til ansigtet under hele graviditeten, hvor huden virkelig kan trænge til lidt glød og opmuntring. Bruges både under og over almindelig hudpleje og giver straks et synligt resultat.“ 

 Tekst Bea Fagerholt

MEET N’ GREET
Marianne Tromborg, 52 år, mor til Simone 25 år og Holger på 19 år.
Hun er også mormor til Ofelia på knap 1 år.
Marianne er stifter af skønhedsbrandet Tromborg. 

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *