About | TO THE MOON HONEY
  • en

About

Velkommen til To The Moon, Honey. Et ærligt fællesskab for kvinder, der er på vej ind i eller allerede er i moderskabet. Vi tror på, at vi kvinder bliver stærkere, hvis vi tør være ærlige. Både over for hinanden, men også over for os selv. 

Mama Profiles finder du interviews med inspirerende mødre, der deler erfaringer og tanker om livet. I kategorien Sharing is Caring kan du læse personlige beretninger om følsomme emner, der fortjener at komme frem i lyset. Mangler du inspiration til styling af din gravide mave, den bedste gravidyoga eller de sikreste produkter, skal du gå på opdagelse i kategorien Baby Bump. Når spørgsmål og tvivl om søvn, fertilitet, kost, fødsler og amning melder sig, står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at guide dig under fanen The Experts. Sidst men ikke mindst samler vi i Pampering alt det mode og skønhed, du fortjener og kan forkæle dig selv med.

Kvinderne bag To The Moon, Honey, Bea Fagerholt og Liv Winther fødte deres sønner samme dag og det bragte dem endnu tættere sammen. De kommer begge fra magasinbranchen og har sammenlagt over 20 års erfaring som både skrivende og redaktører på titler som Eurowoman, Cover og Costume, og har dækket områder som mode og beauty indgående. 

God læselyst!

Kærligst,

Liv & Bea.

To_The_moon_honey_About_1_Liv_Winther_Bea_fagerholtLiv Winther / liv@tothemoonhoney.com

Bea Fagerholt / bea@tothemoonhoney.com