Handelsbetingelser - TO THE MOON, HONEY

Handelsbetingelser

Salg af fysiske varer på nettet.

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på www.tothemoonhoney.com

Siden ejes og drives af:
To The Moon, Honey ApS
CVR-nr. 40191437
Ny Østergade 32, 1. sal
1101 København K
Tlf. 26247922
Mail: hello@tothemoonhoney.com

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: VISA, MasterCard, Mobilepay.

Ved betaling med Mastercard Debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Levering

Vi tilbyder levering af varer til Danmark, Sverige, Finland og Tyskland.

Varerne leveres 1-3 hverdage efter din bestilling i Dk. 1-7 hverdage i andre lande efter din bestilling.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: GLS Pakkeshop og GLS Hjemmelevering.

Vi tilbyder gratis levering til GLS pakkeshop i Danmark ved køb for over 499kr. Gratis levering ved køb over 599kr til andre lande.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 30 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til To The Moon, Honey ApS, Ny Østergade 32, 1. sal, 1101 København K, tlf. 26747922, hello@tothemoonhoney.com

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende til To the Moon, Honey co. Playground Warehouse, Herstedvang 3A, 2620 Albertslund uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Alle udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen afholdes af køber selv.

Ved returnering er du som køber ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Eksempelvis helsekostprodukter, kosmetik mv.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse herunder altid 2 års reklamation.

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over et køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice hello@tothemoonhoney.com

Hvis det ikke lykkes os at blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: hello@tothemoonhoney.com

Luk

Ingen varer i kurven.