Andrea Rudolph om sikker skønhed til gravide

Hvis nogen ligger inde med tips til pleje af den voksende mave og belastede hud, må det være kvinderne bag nogle af Danmarks bedste produkter. En af dem er powerkvinden Andrea Rudolph. Vi har snakket med Andrea om graviditet, selvforkælelse og de bedste skønhedsprodukter til dig der er gravid, ammer eller bare elsker økologisk hudpleje.

 

Bedste skønhedsritual under din graviditet? 

“Jeg har været virkelig glad for at tage karbade under mine graviditeter. Vand er i det hele taget en god allieret for mig. Det kan både være en svømmetur i havet eller i svømmehallen. Vægtløsheden føles så behagelig og vandet virker som en stor støttestrømpe med dets tryk mod huden. Jeg elskede personligt at være gravid, og når jeg husker tilbage på det, følte jeg ikke, at jeg var besværet. Men selvfølgelig var jeg det i en eller anden grad. Det at have tid til sig selv under en graviditet er guld værd. Især hvis man har andre børn i forvejen, så kan det være virkelig tiltrængt at tage en time og trække sig tilbage på badeværelset. Jeg synes, at det er bedre end en time på øjet. Ligegyldig hvordan dit badeværelse ser ud, så gør det lækkert at være der. Skru lidt ekstra op for varmen – det skal være rart for din bare hud. Tænd lidt levende lys og forbered et godt bad med olier, havsalt eller tang i vandet. Inden jeg lægger mig i vandet, husker jeg noget koldt at drikke, f.eks. isvand mikset med mynte, agurk eller havtorn, en god bog eller noget i ørerne og et håndklæde til nakken. Et lille ekstra tip er, at du skal nyde din frodighed og være stolt af den. Det er smukt.“ 

Dine to ultimative graviditetsprodukter? 

“Mommy & Me. Det et særligt produkt for mig, da det kom til med mine to sidste børn. Pludselig stod jeg og manglede et simpelt produkt som, udover at være Svanemærket og økologisk certificeret, også skulle være fri for naturlig parfume. Jeg havde lyst til at skabe et produkt, som kunne det hele, fordi man slæber på mere end rigeligt i forvejen, når man har en baby. Det kan bruges af både mor og baby; til røde babynumser, tørre babykinder, smidighed og blødhed til den store mave, fodmassage til mor, babymassage, arp og ømme brystvorter. Til ansigtet har jeg været utrolig glad for vores Anti-stress Facial Cream, som er et af de produkter, der har været med i snart 10 år. Anti-stress er enkel og mild med lindrende og beroligende ingredienser. Cremen er super rich uden at være fed og fedtende. Det optimale valg, når huden blusser, slår ud, føles tør eller blot har brug for ekstra fugt og pleje.“  

Mommy & Me fra Rudolph Care, 395 kr. 

Anti-Stress Facial Cream fra Rudolph Care, 495 kr.

 

Tekst Bea Fagerholt Foto Liv Winther

Andrea Elisabeth Rudolph er mor til Isolde på 12 år, Alfred på 3 år og Arthur på 1 år. Hun er også papmor til Oskar på 11 år og Alma på 6 år. Hun er gift med tidligere håndboldspiller og kommentator Claus Møller Jakobsen

Derudover er Andrea stifter af hudplejemærket Rudolph Care. 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *