What’s up mama 3 -5 Hannah og Frede | TO THE MOON HONEY
 • en

Blog

To_The_Moon_Honey_Sharing_is_Caring_Hannah_løffler_Fredes_Blog_

What’s up mama 3 -5 Hannah og Frede

Hannah Løffler, 35 år er udannet  cand. soc fra Copenhagen Business School. Hun er founder og managing director af  Social Zoo og mor til Walde på 3 år og Veneda på 4 måneder.

Hannah Løffler Instagram.

Frederikke Tofsø, 30 år, udannet Cand. It. Lige nu er hun på barsel med sin søn JJ på 4 mrd. Ellers er hun indkøber og content udvikler hos Rezet Store og blogger på Fredesblog.dk 

Fredes Blog Instagram.

De to seje mødre, Frederikke Toftsø og Hannah Løffler, forsætter deres sms snak. I dette afsnit snakker de om den sidste bytur, hvad børn har gjort ved ny-forelskelsen og om deres babyer skal vise ansigt på sociale medier.

 

Frederikke:

Jeg havde sådan en ting med at tænke på, hvad jeg ville lave, hvis jeg ikke havde en baby, da JJ var 2-3 uger gammel. Det var nok der, hvor jeg synes, det var hårdest og ikke fik særlig meget søvn. Ren tortur. Så tænkte jeg, at hvis jeg ikke havde en lille baby, så ville jeg cykle ud til min venindes husbåd og bade. Eller drikke en flaske rosé. Eller tage spontant til New York. Eller løbe en tur. Sove længe… osv. Hvis du ikke havde kids, hvad ville du så gøre?

 

Hannah:

Hvor er det et godt spørgsmål! Hvad ville jeg lave, hvis jeg ikke havde en lille koalabjørn limet til mig hver dag. Jeg tror, jeg er så vant til, at min tid er øremærket børn og arbejde. Så jeg glemmer faktisk ret ofte at lave nogle nice “mig mig mig” ting. Men at løbe en tur når jeg har lyst. Det savner jeg meget. Og så se mine veninder. De er desværre røget langt ned på prioriteringslisten. Men de fleste af mine veninder har selv børn, jobs og alt det der. Så det er svært at finde plads i hinandens dagsrytmer. Jeg værdsætter virkelig, når det lykkes at se en god ven. Jeg går ikke i en mødregruppe. Jeg havde på fornemmelsen, at det ikke var noget for mig. Men gav det en chance, da jeg havde fået Walde. Jeg var der 1 gang. Jeg ville hellere bruge tiden på mine venner. Og måske fordi jeg arbejder, der hvor andre er på barsel, får jeg tilgodeset mit sociale behov. Har du en mødregruppe?

 

Frederikke:

Tror faktisk det er den der følelse af at gøre noget, når man vil – løbetur, drikke et glas vin med en veninde, tisse, eller se 20 afsnit Modern Family i træk (det har jeg gjort!) – som jeg savner. Jeg er med i en mødre gruppe, og var ret skeptisk inden. Tænkte, at jeg ikke ville have noget til fælles med de andre. Men jeg er så glad for den! Det er perfekt at mødes et par timer og være sådan: ‘Gør jeres baby også sådan og sådan?’, drikke noget kaffe og så sige ‘ses’.

 

Hannah:

Det gik lige op for mig, at jeg ikke har været i byen (altså party party) i over 4 år.😳😳 Altså: jeg har været til bryllupper og arrangementer, hvor jeg har fyret den af. Men ægte gået ud og set hvor natten bar hen. Over 4 år siden. Anders derimod … hver weekend 😂. Ej lige med undtagelse af de mange weekender, vi er i sommerhus. Jeg har jo været gravid en stor del af tiden. Og så ammet. Resten af tiden tror jeg bare ikke,  jeg har haft behov. Jeg håber, min mojo kommer tilbage igen. Begge mine graviditeter har jeg haft det SÅ dårligt. Første gang kastede jeg op 10 gange om dagen i 4 måneder. Så stoppede det heldigvis mere eller mindre. Anden gang kastede jeg op 10 gange om dagen i 6 måneder, og så fortsatte det ellers ca. 1 gang om ugen, til jeg fødte. Troede aldrig, jeg skulle sige det, men jeg er blevet god til at kaste op. Det er hårdt at have det så dårligt i så lang tid. Hvordan var din graviditet?

 

Frederikke:

Hvad sker der, for at du har kastet op i 10 måneder? Jeg var bare TRÆT de første 3 måneder og stod op om natten og spiste bananer. Jeg boede hos min søster, og hun syntes virkelig jeg var speciel. Gik i seng kl 20 hver aften og spiste 4-5 bananer om dagen. Jeg havde også en ting med lune boller med smør og ost fra min lokale kaffebar. Hver dag 8.30 stod jeg klar til at bestille BMO (bolle med ost) og en cappucino på havremælk. Nå ja, så havde jeg et glas peanutbutter stående bag min computer, som jeg spiste af hahhaha.

 

Frederikke:

Har også lige ville spørge dig om, hvordan du har det med kids på sociale medier? Deler du billeder af dine børn, og har du overhovedet tænkt over det? Vi har valgt at holde hans navn og ansigt væk fra min Instagram og bedt alle med åbne profiler om ikke at dele ham. Ret ekstremt, men det føles rigtigt for nu. Begrundelsen er, at han ikke skal indgå i et kommercielt feed, men jeg ved ikke, om det så på en eller anden måde falder til jorden, når jeg alligevel deler hans små fødder eller lignende..? Jeg er på en eller anden måde glad for vores egen beslutning, men samtidig så har jeg jo også lyst til at vise ham frem, når jeg ser, at andre deler deres små nuttede børn ❤️

Hannah:

Ja, hvad er egentlig min holdning til børn på Instagram?

Jeg har aldrig rigtig taget et standpunkt. Men det har føltes naturligt for mig at dele babybilleder. Simpelthen fordi jeg, ligesom de fleste andre mødre, har tænkt, at dem, der følger med i mit liv, vil få ligeså meget optur af at kigge på mine børn, som jeg selv får. Hahahaha. Men jeg lever heller ikke af min instagram, og har heller ikke uoverskueligt mange følgere. Havde det været sådan, kunne jeg godt have gjort det anderledes.

 

Frederikke:

Okay jeg er helt bagud! Altså i forvejen er jeg en idiot til at huske at svare sms’er men efter baby? OMG 🤯 OMFG.

 

Hannah:

Puha, jeg skulle lave et fotoalbum til Anders forleden til julegave. Der var et utal af bikinibilleder fra den længste mest amazing ferie, vi engang var på. Jeg kan ikke finde ud af, om det var et opmuntrende trip down memory lane, eller et slag i hovedet over hvor nice, vi engang havde det. – og hvordan jeg så ud i bikini før to børn.

¨

Frederikke:

Ang. krop og looks før og efter baby, så har jeg et billede af mig og min kæreste, der står på en strand i Thailand, helt tanned, helt trænede og en del tyndere, som baggrund på min telefon. Hele min graviditet var det en kærlig reminder om, at jeg engang så sådan ud. Det lille twist er dog, at JJ rent faktisk var i min mave, vi vidste det bare ikke. Lidt hyggeligt. Nu skal vi til Thailand igen om 1,5 måned, og jeg overvejer, om jeg skal skære ned på julemad, kager, snacks og dermed hygge. Eller købe en bikini med en højtaljet underdel og bare leve mit bedste liv.

Altså jeg skal lige spørge om noget andet:  Er det en ting, at man udover at have det SYGT varmt post-baby, også skal lugte af hest? Jeg har seriøst aldrig lugtet så dårligt under armene før. Har købt en psyko deo på apoteket for at bekæmpe det.

 

Hannah:

Ha ha … kropslugt.

Begge gange jeg har ammet har jeg svedt så meget. Mest om natten. Med Walde måtte jeg skifte sengetøj næsten hver dag i starten, det var drivvådt. Altså ens hormoner stikker jo af! Men synes ikke, jeg lugtede. Måske jeg lige må spørge nogen tæt på mig, det kan være de har været for høflige til ikke at pointere det.

 

Frederikke:

Nå ja, og er du også blevet helt nyforelsket i din mand, efter i har fået børn? Og sker der også med nummer 2? Jeg synes aldrig, min kæreste har været mere nice, sød, lækker og fantastisk end nu 😻 KH hende der lugter af hest 🐴🐴🐴

 

Hannah:

Åh gud. Nyforelskelse. Ej for fanden. Første gang, jo! Så meget! Det var sådan en vild følelse at have skabt Walde sammen, og jeg synes det var så vildt at opleve, hvordan Anders var nogens far. Han var så sød, kærlig og betænksom. Og så gjorde han så meget for, at mine dage skulle være nemmere og dejlige. Følte mig helt klart nyforelsket. Den her gang … ha ha, ikke rigtig. Jo, den dag jeg havde født og ugerne efter. Men så synes jeg virkelig også, det blev meget hurtigt hverdag. Meget lidt romantisk og meget lidt baby boble. Skulle minde Anders om at kysse mig farvel om morgenen, og jeg skulle huske, at jeg også kunne ringe med andre ting, end at han skulle huske at købe bleer og gå på apoteket. Men han har jo tidligt fri hver dag. Så vi er gode til lige at hygge os om eftermiddagen. Og vi er gode til at grine og drikke vin! Så det er nu meget godt alt sammen ❤️Men jeg savner nogle gange bare Hannah og Anders tid. Men vi ved heldigvis, at det kommer tilbage.

Hey, føler vi har så meget, vi kunne snakke om. Skulle vi mødes til en ☕️?

 

Læs afsnit 4 her.

 

Læs afsnit 5 her.

LeaveCOMMENT

 • Caro
  REPLY

  Kommer der flere afsnit? ❤️😂

  januar 15, 2019
 • Josefine
  REPLY

  Flere afsnit tak! Jeg er gravid og suger det hele til mig😊👌🏼

  januar 18, 2019

Your email address will not be published. Required fields are marked *