What's up mama? Hannah & Frede 6 | TO THE MOON HONEY
  • en

Blog

To_The_moon_honey_whats_up_mama_Hannah_løffler_frederikke_toftsø_fredes_blog_

What’s up mama? Hannah & Frede 6

Meet’n’greet

Hannah Løffler, 35 år er udannet cand. soc fra Copenhagen Business School. Hun er medstifter og managing director af  Social Zoo og mor til Walde på 3 år og Veneda på knapt et år. 

Følg hende på Instagram. 

 

Frederikke Tofsø, 30 år, udannet Cand. It,  blogger på Fredesblog.dk  og mor til JJ på knapt et år.

Følg hende på Instagram. 

De kendte ikke hinanden på forhånd, da vi bad de to seje mødre, Hannah Løffler og Frederikke Toftsø, om at indlede en snak på sms. Det er der kommet en række ærlige og sjove korrespondancer ud af. I de næste to afsnit af Hannah & Frede, bliver både barndomsminder, festivaller, sommerferieplaner og parforhold vendt.   

 

 

Hannah:

”Hej penne ❤️ Hvad skal I egentlig i sommerferien? Hvis I holder sådan noget. Vi plejer at tage nogle gode forlængede weekender i sommerhus, og så egentlig først holde ferie efter modeugen i august. Men i år gør vi det helt anderledes. Af flere grunde. Vi er blevet svært glade for at holde ferie. Det er jo så optur at komme væk. 😃 Jeg plejede ikke at have brug for det, på nær om vinteren, hvor man savner D-vitamin og sol.  Men nu: alt for at komme væk fra vasketøj, tømme opvaskemaskine, rydde legetøj op osv. 😃.

Derfor skal vi til Grækenland med et vennepar næste uge. De har en pige, der er jævnaldrende med Walde, og de to er bare pot og pande. Vi har lejet et hus og skal knase igennem og bade i pool. Og på stranden. Ej okay, glæder mig helt vildt bare jeg skriver om det her.”

 

Frederikke:

”Hej venne! Åhh, det lyder seriøst optur, både med Grækenland og sommerhus. ELSKER sommerhusferier 😍 for det første kommer sommeren bare HELT bag på mig. Tog mig selv i at være helt forvirret over at folk (på min insta) tog på ferie. Men det er jo nu, det er sommer. 😂

Mark har lagt resten af sin barsel sådan, at han har fri hver mandag i hele juli og halvdelen af august. Så planen er at have nogle forlængede weekender i min mors sommerhus, og ellers bare nyde vores nye lejlighed og hood. Tænker vi skal chille i Fælledparken og dimse rundt. Så ingen vilde rejseplaner endnu.”

 

Læs også artiklen WHAT’S UP MAMA? 1

Hannah:

“Efter vi havde bestilt turen til Grækenland, kom der lige en ’vi holder lukket 3 uger til sommer’-mail fra børnehaven for et par måneder siden. Og vi holder ALDRIG ferie i juli. Det er den fedeste tid i børnehaven, da der er så få børn, så de mega hygger. Og også fordi vi jo normalt har ret travlt til modeugen i mit firma. Men sådan er det, og jeg har virkelig knoklet hårdt for at 1) sige nej til alle opgaver til modeugen. Det er så noget, vi er blevet enige om indbyrdes, da de to andre ejere også har små børn, så de er også ret låst til ferie i juli. 2) få styr på at Anders kunne få resten af min barsel, da han ikke har så meget ferie tilbage til resten af året 3) sætte os benhårdt på de uger i sommerhuset, så vi kan være deroppe og holde ægte sommerferie. Som man nu gør som selvstændig.

Er dine sommerbarndomsminder i øvrigt ikke det vildeste? Føler hele min barndom om sommeren var jordbær med fløde…altså = perfekt! Og det vil jeg så gerne give videre til mine børn. Overskud på kontoen, endeløse aftener, ingen begrænsninger, fordybelse, skøre indslag og kys ad libitum?”

 

 

Frederikke:

”Da jeg var lille lejede min mor altid sommerhus i Tisvilde, og min moster og onkel og mine 5 fætre og kusiner kom altid på besøg. Så slog vi vejrmøller og spiste krydderboller og chillede på stranden. Det er det bedste at tænke tilbage på. Med min far var vi altid på biltur. Til Bornholm eller Sverige. Og der var én regel. Vi SKULLE have to is om dagen 😂 . Nå ja, et andet sommerminde: min far der ligger på gulvet foran fjernsynet og ‘ser’ touren aka napper for hårdt 😭 men han var altid sådan ‘nej nej jeg SER det’ haha. Glæder mig til at give JJ alle de dejligste minder ❤️”

 

Frederikke forsat:

”Skal du på nogle festivaller? Jeg er slet ikke en festivalperson. Første gang jeg var på Roskilde brugte jeg alle mine penge på at købe adgang til et rigtigt bad oppe i sådan en legendarisk MC klub der ligger tæt på. Jeg tror ikke jeg tissede på et festivaltoilet en eneste gang 😭. Hader det! Bortset fra Musik i Lejet som jeg plejer at være til. Men kan ikke overskue det i år. Tre dage med tømmermænd og en baby 🤯🔨 nej tak! Men næste år, så skal jeg tilbage!

  1. Legoland er så optur. Jeg kan, hånden på hjertet, sige at noget af det første jeg glædede mig til ved at få et barn, var ture til Legoland, men også til Disney Land som er min FAVORIT! JJ skal i Jedi Academy og det bliver fedt! Og jeg bliver den vildeste pinlige mor der pacer ham helt sygt til at udleve mine Disney drømme 😭😭😭😭”

 

 

Hannah:

”Jeg er mega festivalmenneske. Dvs. rettelse – jeg er Roskilde Festival langt ind i sjælen. Er kommet der fra jeg var 14 år. Det er Anders også. Vi har haft nogle gode Roskilde Festivaller sammen. Faktisk mødte vi oprindeligt hinanden på Roskilde. Glemmer det aldrig. Vi havde begge to andre kærester-ish. Altså i hvert fald nogle vi så. Men jeg syntes Anders var perfekt. Fra den dag jeg mødte ham i Tuborg lejeren og han sad med sit perfekte smil med giga mellemrum mellem fortænderne, snakkede jeg non-stop om ham indtil april måned året efter, hvor vi mødte hinanden på Bakken (i Kødbyen), sagde hej og snavede efter 5 minutter bag DJ-pulten. Anyways, så lavede vi Walde nogle år efter, som selvfølgelig skulle fødes lige akkurat midt i Roskilde Festival og nu er det vores 4. år vi misser. Men helt ærligt, jeg overlever. Til gengæld var vi til Musik i Lejet sidste år. Det var skægt, på nær jeg var højgravid og rimelig presset i varmen. – Så nej vi skal ikke på festival i år. Mon ikke det kommer tilbage. Men for at være helt ærlig – jeg er begyndt at tænke over hvilke festivaller man alternativt kunne tage på med børn når de er lidt ældre, eller om vi kunne tage en dagstur til Vig Festival næste år og høre noget kitch man hørte da man var ung 😂 Det ville passe mig strålende.”

 

Foto Liv Winther

LeaveCOMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *