To_the_moon_lwhats_up_mama_Lærke_Bagger_sidsel_Alling_2
Sponsoreret af Simple Feast

WHAT’S UP MAMA? Lærke og Sidsel – Om at være i barselsboble

Med kun et par husnumre mellem sig, i det grønne funkishus på Frederiksberg, bor to nybagte mødre. Andengangsmor Lærke Bagger og førstegangsmor Sidsel Alling. Udover at følge hinanden på Instagram kender de ikke hinanden, men vi har bedt dem indlede en snak over sms. Kom med ind i deres barselsboble af amningens ups and downs, store fødder og behovet for at se godt ud.

 

Lærke:

Hej Sidsel, hvordan går det derinde? Kh Lærke

Sidsel:

Det går godt 🙂 sundhedsplejersken har lige været her til 14 dages besøg – Helle vejer imponerende 4480kg!

Lærke:

Simpelthen så sejt gået! Det er no joke at amme. Vi har først sundhedsplejerske næste fredag. Andengangsfødende har ikke så mange konsultationer. Men Lars er da begyndt at få en god lille dobbelthage.

Sidsel:

Lars og Helle! lyder som et forældrepar i 50’erne!

Lærke:

Ahahahahaha ja. Hvor meget ammer du egentlig? Altså tid?

Sidsel:

Om natten hver 3. time – cirka. Fordi hun er så stor, skal vi ikke vække hende for at amme, hvilket er virkelig rart. Så i de tidlige morgentimer kan jeg være heldig at strække til 4 timers søvn. Om dagen er det lidt mere, fordi hun jo ikke har lært at lave andet end at spise endnu. Men jeg har virkelig meget mælk, så hun spiser korte og meget effektive måltider, hvor hun bader sig i brystmælk. Hvad med jer? Kører amning?

Lærke:

OMG, hvor er du heldig!!! Jeg kæmper (endnu en gang) med amningen af Lars. Ammer hver 2. time i dagstimerne. Men han ligger til omkring en time HVER gang. Så i virkeligheden ammer jeg faktisk hele tiden. Og når jeg ikke ammer, så pumper jeg ud for at opretholde mælkeproduktionen 🥂 Regulær partytime for Lars. Og han vil ikke tage sut. Han bruger jo mig som sut i stedet.
Så jeg er ret spændt op. Men ved til gengæld alt om, hvad der ligger af nye ting på Vestiaire Colletive og er ret opdateret på Hollywood gossip.

To-The_moon_honey_panelsnak_ammestop_ikke_lykkedes_med_amning_lærke_bagg
Podcast

Vores panel taler om at måtte opgive amning

Sidsel:

Breaking News: Helle har suttet på en sut i over en time!!! Har brugt dage på at prøve at mose den ind i munden på hende uden held indtil nu.
Hvordan går det i ammestuen?

Lærke:

HOLY shit! Beklager mit fravær. Men har lige gennemgået de hårdeste 4 døgn i mit liv (som jeg kan huske). Har været i Aalborg og besøge mine forældre alene med to børn, OMG. Lars er så PSYKO morsyg og græder konstant, når han ik blir ammet. Så ammer ham hele tiden, og så vil han kun sove, når han ligger hos mig, så jeg sover slet ik. Og Lulu giver mig the silent treatment. Det er jo supersvært med den store omvæltning. Det var en rimelig dårlig beslutning at tage afsted, så vi kommer hjem en dag tidligere. Men Hey i nat har jeg sovet 4 EN HALV TIME!
Stilen, langt fra de nye Gucci sko, der står i skabet. Syntes ikke det var så hårdt med Lulu.
Hvordan går det hos jer? Er MEGA misundelig over det med sutten. Nogen tips?

Sidsel:

Det lyder ærligt talt skrækkeligt! Og ambitiøst at tage til Aalborg med en 3 uger gammel baby! Jeg er stolt af at have være ind på Strøget i dag, uden meltdowns. Godt I er hjemme igen.
Helle skriger som en besat dæmon efter amning, ved ikke, om hun er ved at blive kvalt i al den mælk (ja sorry for at gnide salt i dit ammesår med min egen overproduktion) eller om hun er bange for aldrig at få mad igen – i hvert fald ret hårdt.
Vi prøvede tre forskellige sutter, før vi fandt en hun ville tage på en barnevognstur – naturligvis den dyreste i noget svensk økologisk gummi. Helle er allerede fin på den.

Lærke:

Kan du huske mærket? Jeg er totalt desperat, og vi har nok prøvet 7 forskelige mærker, har brugt en formue på sutter. Vi skal holde jul i år, hvor vi fuldstændig selv bestemmer og kan skabe egne traditioner. Glæder mig helt vildt, havde sat næsen op efter at lave risalamande, men det er nok for ambitiøst med morsyge Lars.
Hva skal I? Har heller ikke købt en eneste julegave endnu, shit, kan man komme afsted med at give hele familien hjemmelavede “klippekort” til opvask og kram?

Sidsel:

Ecoviking hedder sutten – en stor satan (ligesom Helle). Har du prøvet at putte lidt brystmælk på, inden du giver ham den? Det anbefalede sundhedsplejersken. Vi havde held med at give den til hende, mens hun ikke var sur, men mere lidt-ved-at-vågne-agtig. Men altså hvad ved jeg?
Vi tager til Kaspers familie i Charlottenlund og ser, hvordan det går. Har allerede planlagt at tage både slyngevugge og Babynest med! Fuld oppakning! Det lyder totalt hyggeligt med hjemmejul – jeg havde bare brug for at blive serveret, og vi kan pakke alle tingene sammen og køre hjem, hvis hun (eller moren) synes, det er for voldsomt. Vi har jo også joker-kortet i form af svigermor, som er sundhedsplejerske – hun er på speed dial de her uger og står klar juleaften til at holde og vugge og pusle. Virkelig en luksus!

Lærke:

Tak! Vi har faktisk prøvet det med modermælk, men han er sgu for snu. Sune gik lige en tur med ham og Lulu, hvor han tog sutten i måske 10 min, inden han blev sur, så jeg krydser alt, hvad krydses kan
Btw så fik jeg lige halvanden times uforstyrret søvn, BANG!
Du er seriøst en meget mere rutineret og tjekket mor, end jeg er. Føler nærmest jeg har begået alle de klassiske fejl allerede: For mange besøg, for mange ture, for ambitiøs rengøring og madplan osv… På trods af, at jeg faktisk har et barn allerede og burde vide bedre. – Måske var jeg lidt for cocky omkring at få et barn til, jeg synes i hvert fald, det er hårdere, end jeg lige havde regnet med

Sidsel:

Vi har jo en hel familie og en del søde venner som er kommet med lasagne og vasketøj – det er det gode ved første barn, alle vil jo hjælpe til! Tænker det er så hårdt at skulle have energi til et barn mere! Hvor lang tid har Sune barsel?

Lærke:

Jeg tænkte faktisk, at jeg skulle lave en masse frysemad til den her tid, men var for træt og tung den sidste tid. Så vi har spist rugbrødsmadder og risengrød i 3 uger nu. Drømmer søde drømme om fem retters antipasti og cordon bleu fra kanton27 hver nat. Rettelse: Dagdrømmer!
Sune skal faktisk have 4 måneder, det er så fedt for både ham, Lars og mig. De får et fantastisk bånd lige fra starten, og jeg vil gerne starte arbejde op igen. (+ jeg slipper for indkøring i institution, det er benhårdt)
Hva med Kasper og dig?

Sidsel:

Kasper har barsel og ferie indtil 6. Januar, og så tager han også noget, når jeg skal tilbage på arbejde (om et år ). Ved slet ikke, hvad jeg havde gjort hvis han var tilbage på arbejde nu! Især ikke efter en nat som i nat, hvor jeg græd af træthed, mens Helle var mega fucking vågen og besværlig til kl 3.

Lærke:

Åh hvor dejligt! Sådan havde vi det også med Lulu, Sune var hjemme i næsten en måned hen over julen, da hun var nyfødt. Den her gang sku han tilbage på arbejde efter 14 dage og havde MEGA lange dage den første uge.
Fy for den lede, jeg har også grædt meget. Men ikke lige i nat faktisk
Hov jo vent faktisk, det var i går nat, jeg ikke græd.
Hvor mange timer sover hun om natten?

Sidsel:

Haha jeg græder normalt virkelig meget, men tror på en måde, jeg har noget autopilot på, så det er faktisk overraskende lidt jeg har grædt, efter hun blev født. Men i nat var jeg færdig!
Hun er god nok, hun sover 3-4 timer i streg, når hun endelig er faldet i søvn
Jeg er bare kæmpe A-menneske – har det som om jeg bliver tortureret, hvis jeg er vågen efter 23

Lærke:

Holla, nå, så har jeg også fået brystbetændelse.
Superfedt! Det der amning, er bare ikke mit game. Tjek til feber, hovedpine, kulderystelser og bryster der er brandvarme og stenhårde
Kommer lige fra vagtlægen, jeg skal bare amme og pumpe og håbe på det bedste 🤓

Sidsel:

Nej! Hvor er det dog skrækkeligt
Altså, det kan jo heldigvis snart ikke blive meget værre.

Lærke:

OMG hvor er brystbetændelse NEDEREN. Har haft høj feber on and off 5 gange de sidste 3 dage, og mit venstre bryst er helt hævet og plettet!
NÅ, men efter udmalkning, non stop amning og 2 vagtlæge besøg + sundhedsplejerskebesøg er jeg startet på antibiotika, og Lars er begyndt at blive suppleret med erstatning. Jeg var først VILDT ked af det, men efter en lang snak med sundhedsplejerske og Sune, blev vi enige om, at det var nødvendigt for at familien skulle kunne klare det. Han er jo sulten konstant og vil ikke sove, så hele familien er jo presset, og i nat har jeg sovet 6 timer i alt, og han er allerede blevet mere rolig og tilfreds.
Det er bare lidt som en fiasko at skulle give sit barn erstatning, selvom jeg godt ved, det er det ikke. En god mor tar jo den beslutning, der er bedst for hendes børn, og måske var det mest mit behov.
Så jeg fejrede i dag med første gåtur i en uge og verdens bedste Mimosa på friheden
Og nu er jeg også færdig med at snakke om mig selv.

Sidsel:

Kan virkelig godt forstå, du har været ked af det, og synes, det var en svær beslutning. Der er så meget fokus på, at amning er den eneste rigtige løsning, men det er jo kun fordi det er nemmest, hvis det fungerer. Hurra for flaske, fejring og søvn!
Helle skriger fortsat efter hver amning, så er ved at være godt træt af det. Det er jo for helvede det eneste, hun har på sit program, så det er meget frustrerende, at hun ikke kan falde til ro bagefter. Så vi vandrer rundt i lejligheden med hende og bruger den Sway vugge en del, for at få hende til at sove. Hun elsker sin barnevogn, hvor hun sov 4 timer i går, hvilket er sygt fedt, men det er også mega langt, man så skal trave rundt! Især postfødsel og graviditet, bliver så forpustet af alle de gåture.

Lærke:

Det lyder godt nok også hårdt, at hun skriger efter amning, er det noget med maven eller? Hva sir svigermor?

Sidsel:

Det er mega synd for hende, for hun får ondt i maven af alt den mælk. Heldigvis har det hjulpet, at hun bliver gladere og gladere for sutten, nu er hun gået over til Bibs sutter – hvordan går det med Lars og sut? Sundhedsplejerske (og svigermor) siger, det nok går over, når mælkemængden har fundet sig lidt mere til rette. Fingers crossed.
Hvordan går det med flaske? Er det ikke en lettelse?

Lærke:

Det er en kæmpe lettelse! I går aftes havde jeg to en halv time ude af huset med to veninder, helt vanvittig luksus, og lige nu sidder jeg og strikker lidt, mens Lulu spiser aftensmad og Lars sover i Swayen. Jeg har stadig mælk på det ene bryst og ammer ham stadig fortrinsvis, og så bliver han toppet op med erstatning, hvis han er mere sulten. Men jeg har næsten ikke noget mælk på det betændte bryst, selvom det næsten er helt raskt.
Men altså, jeg er også flippet ud et par gange tidligere i dag. Hvor mange gange dagligt vil du sige, du flipper ud? Jeg flipper nok mellem 2 og 5 gange, tror jeg…

Sidsel:

Ej hvor dejligt, at du har været ude! Det har jeg stadig til gode. Kasper gik tre timer med Helle, mens jeg så Matador i sengen. Virkelig fedt. Indtil jeg fik dårlig samvittighed over, hvor rart jeg synes, det var. Kom også til at læse en instagrammers kommentarfelt om at være bange for at gå ud med barnevogn blandt andre. Sådan har jeg det overhovedet ikke – er ikke særlig pylret, så blev jeg nervøs for, om det var et tegn på, jeg var en dårlig mor. Måske jeg burde være mere nervøs og pylret?! Den slags kan jeg flippe over, men så længe Kasper er hjemme og fixer ting, og hun sover sine lange lure, flipper jeg ikke så meget, som jeg havde forventet.

Lærke:

Det lyder MEGA sundt! Og som om du har helt tjek på, hvordan man er en Go mor. Den dårlige samvittighed vil forsvinde en dag, og lige pludselig en aften står man nede på rouge og er LYKKELIG for at være ude uden dårlig samvittighed
Sune står heldigvis for ALT! Og så står jeg for Lars (og lidt Lulu). Hva gør i nytårsaften?
Nå, så har jeg sgu fået brystbetændelse i det andet bryst. Til gengæld har Lars gerne ville tage sut siden i går. Nu håber vi, det varer ved.

Lærke:

Looool, har du egentlig stenet over, at vores børn hedder det samme som de sidste to statsministre?

Sidsel:

Haha ja, men tænkte, det var så kikset, at det burde ties ihjel.

Lærke:

Jeg har først opdaget det nu.

Sidsel:

Hahahah.

Lærke Bagger:

Lars har taget det rimelig stille og roligt de sidste par dage med undtagelse af en times tid om aftenen, hvor han er utilfreds med et eller andet, vi ikke har fundet ud af, hvad er endnu.
Han er til gengæld begyndt at smile helt vildt, det er så fantastisk.
Har Helle smilet endnu?

Sidsel:

Helle smiler, men mest når hun sover, så det er vist ikke et helt ægte smil. Glæder mig sådan til at få lidt feedback fra hende, haha – synes selv, jeg laver alle mulige grineren ting, og hun ligger bare i sin egen verden.

Lærke:

Det er så fedt, når de begynder at reagere rigtigt på en, så er det ligesom også lidt nemmere at klare de hårde nætter.
Ej, vi har faktisk haft det ret chill, siden vi begyndte at supplere. Han er blevet mæt og tilfreds, så nu er der plads til alle i familien. Men altså: han tager ikke mere end et par lange lure om dagen. Hvor meget sover Helle?

Sidsel:

Det er virkelig forskelligt, hvis hun er i barnevognen, kan hun godt tage 4 timer, men det kræver, at vi er ude at gå, så det er kun en gang om dagen. Ellers er det lidt mindre lure – hun sover ikke så tungt i slyngevuggen, men den er god til at få hende til at falde til ro. Sover Lars i sin egen seng om natten?

Lærke:

Ja, altså han sover i sådan en Babybay, det fungerer meget godt. Hva med Helle?

Sidsel:

Ja sådan en bedside crib, ik? Gør Helle også?
Vores seng er jo kun 140, så virkelig fedt, at hun kan sove for sig selv!

Lærke:

Jeg er også panisk angst for at sove med ham, er så bange for at lægge mig ovenpå ham.
Hva ska i nytårsaften?

Sidsel:

Det ville du ikke – noget med noget instinkt, der gør, at man ikke ruller over på dem, medmindre du er sygt fuld eller skæv. Det siger sundhedsplejersken!  Vi skal være hjemme og får besøg af et vennepar med en 4 måneders baby – jeg regner ikke med at holde mig vågen til kl 12.
Hvad skal I?

Lærke:

Det lyder perfekt. Vi skal i sommerhus i Asserbo med 5 andre par med børn. Tre dage med skattejagt, filmaften og self-fest. Det blir rigtig fedt, men er meget spændt på selve nytårsaften i forhold til Lars. Min eneste plan er at tage tingene, som de kommer og få forberede mig på, at han sikkert slet ikke sover. Så kan man ikke blive skuffet.

Sidsel:

Shit! Det lyder mega hyggeligt men også ambitiøst med LilleLars. 🙂

Lærke:

Jeg regner med, at vi ka rulle ham i vognen, hvis lortet brænder på, og så skal jeg ikke rigtig stå for noget praktisk andet end spædbarnet.
Sune spurgte, om jeg sku ha rød læbestift på nytårsaften, og jeg var sådan: “Ahh, nu ser vi lige, om jeg får tid til at lægge det på”.

Sidsel:

Haha! Jeg kan stadig kun passe nattøj, så det bliver casual nytår for mit vedkommende.
Og et glas champagne, kan ikke rigtig slappe af med alkohol og amning. Er så bange for, om det går i mælken. Drak jo heller ikke en dråbe under graviditet. (passer ikke drak to slurke vin i uge 33)
Så går sikkert kold efter et glas bobler.

Lærke:

Jeg kan heller ikke passe mit tøj endnu, men har simpelthen et KÆMPE behov for at se godt ud. Altså, jeg ved jo godt, at jeg ser godt ud, gravide er jo smukke og sådan. Men har følt mig tung og træt i 10 måneder, nu savner jeg at føle mig “normal”. Så har skruet HELT op for accessories til nytårsaften. Kan slet ikke vente, til jeg kan passe mine jeans igen, prøver dem engang om ugen, men no luck yet.

To_the_moon_honey_Malene_whats_mama_Lærke_bagger_sidsel_alling_Liv_winther_-Sutteflaske_strik_.

Sidsel:

Det er så tarveligt, at mens man er gravid, er folk sådan: ’Wauw!” og: ”Du stråler!’ og efter fødslen ligner man bare havregrød i ansigtet, med underlige bryster og alienmave. Vil så gerne passe jeans, men tror, der går lang tid desværre – især hvis jeg fortsætter mit snackindtag. Har købt en gigantisk blazer til overpris på Net-a-porter. Regner med at tage den på.

Lærke:

Hahahaha, min mave ligner faktisk en tarvelig donought, men hey, man fik jo Lars for den pris. Totalt det hele værd. Med Lulu fik jeg min gamle krop tilbage ret hurtigt, men kan godt se, at det er andet barn, og jeg er 4 år ældre. Der er noget vej endnu.
Men har købt et par Jacquemus pumps på Vestiaire Collective. Det skaber lidt balance i det hele.

Sidsel:

Som du kan passe? Kommer jeg nogensinde til at kunne passe mine sko igen? Har jo en halv footlocker af sneakers, som bare står og griner af mig

Lærke:

Ja, det lover jeg du gør!!!

Sidsel:

Men de er jo ikke hævede mere, bare et nummer større. Sku da for underligt.

Lærke:

Så vidt jeg husker, var det os sådan for mig med Lulu, jeg gik fra en 37 til 38, og så indenfor et års tid gik jeg tilbage.
Super weird.

Sidsel:

Lige nu er jeg en standhaftig 42. Faktisk har de sidste par nætter været ret gode! Helle har vågnet 2 gange, men skriger ikke så meget mere, tror maven er ved at finde sig til rette. Hun har ikke skidt i 48 timer, men virker gladere, så tror, hun gemmer sin næste lort til 2020.

Sidsel:

Har i en sutteflaske, vi kan låne og prøve at give Helle noget sukkervand mod maven? Vi har en crazy baby i nr. 82.

Lærke:

Jada.

Sidsel:

Kasper starter på arbejde i morgen, og jeg kan slet ikke overskue det!

Lærke:

Det det samme med Sune. Jeg er os’ psyko nervøs.

Sidsel A:

De sidste dage har Helle været så bøvlet. Skriger som en sindssyg i forbindelse med amning igen. Havde ellers lige 5 gode dage, haha.

Lærke:

Hvor lang tid skriger hun?

Sidsel:

Hun spiser først en god portion, så hopper hun af og skriger så, mens hun forsøger igen, og kan slet ikke finde ud af det.
Sådan fortsætter vi så lidt tid, indtil jeg lukker baren og prøver at få hende til ro.
Det kan godt tage en times tid.

Lærke:

Shit, det lyder hårdt, hvad sir’ svigermor? Er det noget med nedløbsrefleksen måske? Lars er urolig hver aften fra ca. 7 til 11. Græder ikke som sådan, men er hele tiden på nippet til det og vil ikke sove og er rigtig pylret.

Sidsel:

Tror det er noget maveværk, men det er bare så frustrerende. Lyder som vores aftener, sover sådan 30 min ad gangen i de timer.
Rigtig svært at spise aftensmad!

Lærke:

Heldigvis er Lulu gået i seng der, og han er rigtig sød, mens hun er vågen
Hahaha, vi spiser mellem 1730 og 18.

😂

Sidsel:

Det er der, jeg normalt tager en lur.

Lærke:

Jeg fik 3 timer alene hjemme i går. HELT alene hjemme, så nice. Brugte tiden super dumt på at rengøre køleskabet og rense filter på tørretumbler. Havde totalt fortrudt, da de kom hjem, at jeg ikke bare havde strikket eller sovet

Sidsel:

Har haft 3,5 time i dag – har ryddet op sat vask over og set CSI 🙂 det var meningen, vi skulle lave noget hyggeligt alle tre, inden Kasper skal på arbejde, men havde bare så meget brug for en pause.

Lærke:

Shit jeg savner at se TV. Ser kun Gurli Gris og den slags for tiden. Er ved at blive sindssyg af alle de fistelstemmer. Babygråd og fistelstemmer all day long.

Sidsel:

Kan du ikke gemme nogle airpods under manken?

Lærke:

Er det dem der uden ledninger? Fandme smart.

Sidsel:

Man ser sååååå dum ud, men shit det er smart
#techmom

Lærke:

Noget helt andet, er der også modermælk over alt hjemme hos jer? Jeg syns bare hele tiden, det drypper, strinter el løber. Klistrer helt vildt jo. Har du fundet en natløsning på det? Har store problemer med, at det siver om natten, men kan ik li at sove med bh.

Sidsel:

Ja og ammeindlæg i alle kroge. Sover med sådan en blød sportsbh løsning, ellers bliver det for griset.

Lærke:

Hos os er det helt klart for griset, må ud og have sådan en.

Sidsel:

Jeg har købt fra H&M.
Tror det hedder natammebh.

Lærke:

Hej. Hvordan går den første dag alene?

Sidsel:

Indtil nu går det godt – vi har sovet så elendigt! Helle vågnede hver 2. time og skreg. Hårdt, når man er vant til, hun kun vågner 1 max 2 gange per nat! Nu er vi ude på den daglige vandring, og jeg spiser croque monsieur på Ibsens, imens Helle sover. Hvad med dig? Får du tid til at strikke?

Lærke:

Hahaha nej, men jeg har allerede nået meget i dag alligevel. Vi er os alene i dag, og Sune er taget tidligt på arbejde, for at kunne komme tidligere hjem, så var alene med de to i morges. Over og aflevere Lulu i børnehave og ud og rulle med Lars, ned i mit studio for at hente garn og så lige et tlf. interview også. Til gengæld har jeg ikke skiftet tøj siden lørdags, og mit hår ligner noget, Courtney Love ville synes var fedt.
Måske jeg skulle dyrke grunge looket lidt mere, passer godt til livet med to børn.

Sidsel:

Jeg har været i bad! Og spist morgenmad og frokost! Og ringet til DHL, og snakket med sundhedsplejersken, og skrevet vigtige ting i min kalender.

Lærke:

OMG, Lars har sovet 5 timer i streg i nat. Fra kl 23 til 4. Det er så vildt, at vi næsten ikke rigtig tror på det.

Sidsel:

Helle er begyndt at vågne hver 3 time 🙁
Så er mega misundelig!

Lærke:

Lars har max sovet 2,5 time om natten indtil nu, så er i tvivl om, det ikke bare er en tilfældighed.

Sidsel:

Han ved nok, at du har foto-shoot med To The Moon i dag.
Hvor er han betænksom 🙂

Lærke:

Hahahaha, ja helt klart.
Til gengæld tissede Lulu i sengen i nat og kom ind i vores seng og var lysvågen, da hun stillede spørgsmålet: “Hvordan laver man babyer mor?”
Havde lyst til at sige storken!

Sidsel:

Ej kids er så sjove! Glæder mig allerede til, Helle begynder at spørge om alt mulig underligt.
Synes dog nærmest, jeg så et smil, da jeg legede en rigtig fed leg fra en motorikbog i går.

Læs også

Sidsel Alling – Om først at turde tro på sin graviditet halvvejs

Lærke:

Åh hvor optur, Lars ser så sjov ud, når han griner. Hvad var det for en motorikleg?

Sidsel:

En vågneleg, hvor man vækker fødder og hænder og mave ved at synge en sang.
Omskrivning af: Ro, ro, ro din båd, haha.
Selv Lulu kan lære den!

To_the_moon_honey_sidsel_alling_sharing_is_Caring_whats_up_mama_final_

Sidsel:

Kl er 6.30 og Helle har været vågen siden halv fire.  Jeg havde tænkt, at jeg skulle i Birger Christensen og se på udsalg, så jeg kunne se smart ud til et bryllup på fredag, men ved ikke om de lukker zombier ind.

Lærke:

Ok, de sidste 12 timer af mit liv forløb sådan: Alene i går aftes med de to børn, Lulu vågner og kommer ind til mig i min seng (Lars er vågen og skide sur) prøver at få Lars til at falde til ro, så Lulu ikke vågner. Lulu tisser i vores seng (min side). Lars vækker Lulu, som også blir ked af det og jo skal have skiftet tøj. Sune kommer hjem, og alle lægger sig til at sove (mig oveni tisset). Lars sover kun halvanden time ad gangen og skider, gylper eller græder mindst 5 gange hver nat = 3,5 times søvn til mig. Det pisregner, da vi skal afsted til børnehaven og aflevere Lulu. Lars er stadig sur, så nu blir Lulu også pylret (vil have opmærksomhed), og jeg kommer til at blive irriteret på hende, fordi hun er urimelig (hvilket er helt rimeligt at hun er), og så bliver hun ked af det. Begge børn græder igen, og Lars skriger mens jeg trøster Lulu. Glemmer hendes vanter og kommer til at dyppe min lange dynejakke i en dyb vandpyt, da jeg skal spænde hendes støvler. Sidder i sofaen nu og drømmer om det gamle stykke rugbrød, der ligger ude i køkkenet (har lidt ondt af mig selv).

Sidsel:

Tror der har været fuldmåne i nat eller noget andet djævelsk. Helle har også sovet forfærdeligt, eller rettere ikke sovet og været så svær at være i stue med hele dagen! Pludselig har hun besluttet, hun ikke kan huske, hvordan man spiser, til gengæld har hun fået ekstra volumen på sine skrig. Det testede hun, da sundhedsplejersken var her. Ikke det bedste indtryk. Nu sidder jeg og vugger Swayen som besat og ser One Tree Hill og håber, alt bliver bedre i morgen!

Lærke:

Åh hvor sindssygt! Jeg føler med dig. Er det hendes mave?

Sidsel:

Tror det, lille mus 🙁

Var til 5 ugers tjek i dag, og hun fik så meget ros! Blev helt stolt 🙂 – pæn hovedfacon, gode reflekser og god til at holde øjenkontakt. Når det mest føles som om, man passer et skrigende franskbrød, er det vildt at få af vide, at man har gjort noget godt og rigtigt. Især når hun ikke har sovet hele natten. Belønnede mig selv med en bluse fra Toteme.

Lærke:

Vigtigt at få ros!! Og vigtigt at belønne sig selv. Jeg havde købt en Cecilie Bahnsen kjole til mig selv i jule/fødselsdags/barsel gave, men liiiiiige glemt, at jeg ikke er en str S mere, og liiiige glemt, at det kun er 6 uger siden, jeg skød en baby ud, og liiiiige glemt, at mine bryster har deres eget postnummer, så den røg retur.

Havde fødselsdag i går og havde fået lov til at gå lidt ud. Det var helt sindssygt angst-agtigt, men også MEGA fedt, at komme ud og trække vejret en lille bitte smule. Ude godt, men hjemme virkelig bedst. Apropos at skyde en baby ud, hvordan gik din fødsel egentlig?

Sidsel:

Tillykke!!! Håber, du havde den bedste dag, og så sejt du var ude. Jeg har første middagsaftale om en måned med veninder, som jeg allerede glæder mig til.

Min veninde fødte i nat, så da jeg ammede kl 06 i morges, sad jeg og kiggede på billeder af første døgn med Helle. Synes egentlig ikke, at de sidste 6 uger er gået specielt hurtigt, men når jeg ser billederne igennem, er det alligevel vildt!

Ved stadig ikke helt hvor meget af fødslen, jeg har lyst til at dele med verden. Men den gik godt. Det var meget hårdt og på sin vis stressende, da vi ramte en rigtig uheldig dag på Herlev, så der var mangel på personale. Det gjorde, vi blev sendt en del frem og tilbage og oplevede meget ventetid. Jeg syntes, det var virkelig vildt at opleve, at de sødeste sejeste jordmødre skulle navigere rundt i et system, der slet ikke var optimalt at arbejde i. Flere penge til dem!!! Fødslen varede præcis 24 timer fra vandet gik derhjemme fredag formiddag, til Helle lå på mit bryst den 30.11.19 Hun blev taget med sugekop, og det var en lettelse, fordi mine kræfter var sluppet op, men virkelig ubehageligt.  Det betød til gengæld, at vi var på barselsafsnittet i 48 timer, og det var guld værd i forhold til at få gang i amning, og at kunne slappe af midt i alt det nye. Flere penge til dem også!!! Hvad med dig? Og var det lettere, fordi det var 2. gang?

Er du hjemme? Har en fastelavnsbolle til dig.

Lærke:

Ja, er lige kommet hjem.

Sidsel:

Vi kommer lige over.

Lærke Bagger:

Omg en god fastelavnsbolle!! Nå, men på en måde gik 2. fødsel bedre og på måde ikke.

Jeg var ret heldig, og min første fødsel varede “kun” 9 timer, og var helt uden indgreb og smertelindring. Jeg nåede simpelthen hen ikke epiduralen, fordi jeg ville i kar (var i vand i alt 20 min, ku simpelthen ikke li det). Men altså det gjorde så ondt, at jeg troede, jeg skulle dø.

Her 2. gang gik jeg HELE 10 dage over og endte faktisk med at bede om at blive sat i gang. Jeg blev mere og mere bange for fødslen, for hver dag jeg gik over terminsdato, og jeg havde det til sidst så fysisk dårligt, at jeg ikke kunne holde det ud. HELDIGVIS gik fødslen i gang af sig selv 2 timer (!) før, jeg sku sættes i gang, og jeg endte med at føde på kun 3 timer, hvor jeg kun var i aktiv fødsel i en time. Jeg åbnede mig 8 cm på lidt under en time. Pressede Lars ud på 10 min og var kun på fødestue i alt 60 min.

På den ene side var det jo fedt at det ikke tog så lang tid, men på den anden side var smerten så sindsyg anden gang, fordi alting gik så hurtigt. Jeg troede jeg skulle dø 2 gange. Mit hoved nåede ligesom ikke rigtig at følge med, og det var ret angst. Jeg kom midt i et vagtskifte, og den jordemoder jeg havde i starten, havde jeg en virkelig dårlig kemi med. Jeg kunne ikke tale af smerter, og forsøgte at signalere til Sune med diverse intense dræberblikke, at jeg ville have en anden jordemoder. Sune, den stakkels mand, fattede jo ikke, hvad mine øjne betød. Heldigvis fik jeg en anden som var MEGA sej. Vores temperament passede godt sammen, og hun hjalp mig igennem den sindsyge time.

Jeg havde råbt og skreget på epidural igen, og jordmoderen havde sagt “jaja vi starter med lattergas” og så overhørte jeg, at hun stod og hviskede til den jordmoderstuderende, der var med, at det kunne jeg i hvert fald ikke nå at få. Men altså, Sune siger, at jeg skreg meget højere og værre første gang, så det har nok været lige slemt. Fik du epidural?

Sidsel:

Synes man glemmer den fødsel virkelig hurtig, både smerten men også bare alle følelserne. Har det som om, det var en anden person. Fik ikke epidural, men det havde jeg egentlig heller ikke tænkt, jeg skulle inden. Kun lattergas, i rigelige mængder.

Lærke:

Det der lattergas er fedt nok! Jeg blev så døsig og omtåget, at jeg faktisk blev lidt bange, men altså, det tog da toppen af veerne, men også kun toppen.

Jeg blev kørt hen på fødestuen i kørestol med bar røv og sådan et sølvpapirs tæppe om, fordi det gjorde så ondt, og jeg havde kun været på fødestue i lidt over en halv time, da min jordemor sagde, jeg sku ha T-shirten af, og jeg var sådan lidt øh, hvorfor? “Fordi der snart kommer en baby” sagde hun. Jeg troede jo, der ville gå meget længere tid, fordi det gjorde der første gang

Sidsel:

Lattergassen var min redning! Havde ingen fornemmelse for tid og sted, men da jeg fik Helle op på brystet, kunne jeg se, det var blå himmel oppe i tagvinduet på Herlev. For første gang i flere uger. Gik du til noget fødselsforberedelse?

To_The_moon_honey_lærke_bagger_Strik_strikdesigner_Gravid_med_baby_bump_Liv_winther_bea_fagerholt_
Læs også

Lærke Bagger: “Jeg elsker at være mor, men ikke at være gravid”

Lærke:

Nej ikke denne gang, havde bare mere lyst til at bruge tiden sammen med Lulu, og følte måske, at jeg var rimelig godt kørende, eftersom jeg havde født før.

Faktisk var det ikke helt forkert, for jeg havde helt klart en indre erindring om hvordan, jeg skulle trække vejret og hvordan, kroppen kører showet, men der var et tidspunkt, der hvor det gjorde allermest ondt, hvor jeg tænkte: “shit, man skal åbenbart helt ud over kanten, før der kommer et barn”.

Hva med dig?

Sidsel:

Jeg gik til Mamaprofylax, og det var en kæmpe hjælp også som mental forberedelse. Har anbefalet det til alle, jeg kender, fordi jeg synes, det var så nice. Jeg brugte vejrtrækning meget, og så var det bare fedt, at Kasper var så forberedt, fordi han havde været med til hele kurset. Men vi havde tre tasker med på hospitalet med højtaler, snacks, skiftetøj og alt mulig med, som overhovedet ikke blev brugt. Da vi endelig kom ned på barselsgangen, ville jeg bare se Den Store Bagedyst, og vi fik mine svigerforældre til at komme med en computer, så vi kunne se det om aftenen.

Tror jeg havde brug for noget velkendt, mens jeg lå med en komplet fremmed ovenpå mig.

Lærke:

Totalt forståeligt! Vi var jo kun væk i nogle timer og allerede hjemme ved frokosttid, så Sune bestilte Mac D fra Wolt og hentede Lulu i børnehaven, og så fik vi risengrød til aftensmad. Som om der ikke var sket noget. Så surrealistisk

Sune beskrev det i et “morsomt” øjeblik som en meget kort arbejdsdag

Sidsel:

Helle smiler, men kan ikke regne ud, hvad der får det frem. Prøver alle mulige dikkedikketricks. Måske Lars er hurtigere, fordi Lulu leger med ham? Jeg var ude og spise og drikke vin med to veninder, og det var så dejligt. Tre timer hvor jeg ikke tænkte på Helle, før jeg gik hjem, og det begyndte at trække i mine bryster. Har allerede booket ny aftale. Er ved at træne Helle til at sove i vognen, når den står stille, så jeg kan ligge lidt mere på sofaen – så mine jeans kommer nok heller ikke på lige foreløbig!

Lærke:

Åh, jeg må også i gang med den træning der, vi ruller og ruller og ruller og ruller. Har du egentlig været til modeuge?

Sidsel:

Havde kun sagt ja til et show, Soulland, som var på Frederiksberg. Havde aftalt med min søster, hun skulle gå tur med Helle, mens jeg var til Soulland show og brugt alt for meget tid på at time lur og amning med at kunne være ved Forum kl 16 – var så stolt af, at det lykkedes med en sovende baby kl 15.50, indtil jeg opdagede, jeg var mødt op en dag for tidligt! Havde taget makeup på og alt muligt. Simpelthen så kikset, haha.

Lærke:

Ai for helvede. Hahaha

Sidsel:

Heldigvis var min søster dagens helt og kunne hjælpe dagen efter også – så nåede det alligevel. Var også inde forbi Nørgaard, som holdt event i butikken, og jeg kunne se mit PR team klare det mega godt uden mig. Hvad med dig? Er du til modeuge normalt? Okay, er officielt ikke gearet til modeuge. Skulle til optagelse af en af mine yndlingspodcasts: Fashion No Filter inde i byen, og kom for sent af sted, så kom ind, da de var startet, og lige da jeg satte mig som publikum, gik babyalarmen i gang! De ville ikke lukke mig ud, fordi de optager live, så stod og fik det helt varmt, til alarmen igen viste sivende baby. Så gik der 4 minutter, og den startede igen, og jeg måtte bryde ud af døren og løbe min vej med vognen. Faktisk bliver jeg ikke så let slået ud af gråd og af at være ude blandt andre, men det her gav mig virkelig stresspuls og gråd i halsen.

Lærke:

Ei ok, det lyder jo som en mors VÆRSTE mareridt. Ens barn græder, og man kan ikke komme til hjælp. Shit. Jeg er faktisk heller ikke så grådhysterisk, men det der ville også have freaket mig ud. Jeg er ikke regular til modeugen, men har som regel et par shows el events, og havde sagt ja til en H2O middag i går, jeg havde ikke orket andet og sagt nej, fordi Lars har været hysset og gnaven i et par dage. HELDIGVIS er han gode gamle Lars igen. Det var dejligt at være til middag og være ude, mest fordi jeg bare glædede mig helt vildt til at skulle hjem igen. Sune var en helt og puttede begge børn, og i morges havde vi sundhedsplejerske, og Lars fik rigtig meget ros, så alt i alt et par gode dage. Ligger pt (fredag aften) i vores seng i midten af to sovende (håber jeg 😬), og planlægger mit exit ind i stuen til den burgermenu, der venter. Sune er ude og male, og jeg ret stolt (MEGET) over at have puttet begge børn.

Lærke:

Shit, min indre teenager er ved at gå amok!!! Skal til Liam Gallagher koncert i aften (mit største idol siden teenårene). Hvis ikke jeg havde mødt Sune, var jeg nok blevet gift med ham (måske heldigvis ik😂), og Sune skal med, så Lars og Lulu skal passes første gang alene. Har stresset ret meget over det de sidste par dage, men er underlig rolig i dag faktisk. Min svigermor har været rigtigt meget sammen med Lars de sidste par uger, og Lulu er heldigvis så stor, at hun kan hjælpe. Og min svigermor er skide sej, så hey, det blir første datenight i tre måneder. Jeg udsatte jo faktisk graviditeten med Lars pga en koncert med Liam i store Vega i 2018. Jeg sagde til Sune, at jeg ville vente med at prøve at blive gravide, fordi jeg VILLE være fuld til den koncert. Stupid! Koncerten blev self aflyst, og så havde vi spildt et halvt år med at vente.

Har i snakket om datenight/været på date endnu?❤️

Sidsel:

Ej, det lyder så dejligt med alle dine middage, koncerter og datenight. Herhjemme er det ret kaos for tiden. Hun græder så meget, jeg er ved at blive skør, og samtidig synes jeg, det er så synd for hende, at hun er så ked af det. Troede reglen var, at efter 2 mdr skulle de være meget sødere?! Nyder bare stilheden og roen, når hun sover sin 4-5 timers maraton middagslur, inden det gråd starter igen.

Var koncerten så god, som du havde håbet? Og hvordan gik pasning? Kan din svigermor evt passe Helle også næste gang!

Lærke:

Det vil hun klart sige ja til! Hun er ik bange for noget. Pasning gik til perfektion, begge børn sov kl 20.15, og Lars vågnede først, da vi var kommet hjem. Og koncerten var lige som, jeg havde håbet og mere til, men altså ude godt og hjemme bedst. Var SÅ glad for at være hjemme hos Lars og Lulu igen (med pomfritter og burgere fra mac’en) Kan det være et spring med Helle måske? Lars han græd rimelig meget omkring det der 8 ugers spring faktisk. Pt er han knap 11 uger og blid som et lam.

Sidsel:

Det var et gigantisk spring, tror jeg – pludselig vågnede hun bare for en uge siden med et smil i hele hovedet, og siden har hun været meget sjovere. Hun er stadig, hvad alt sundhedspersonale, hun har mødt, har kaldt: ‘En Signalstærk Baby’, men hun er også totalt cute og sjov. Er ikke klar til et spring mere, hvis hun følger Lars’ kalender…. Til gengæld var jeg ude i går. Med fire veninder på Baka d’ Busk med bord 20.30 (spiste lige en McDonald menu kl 17.30 for at holde mig i gang), og det var så skægt! Jeg drak for meget vin, og blev så ør, at jeg ikke helt kan huske desserten. Havde ammet ud, så havde ingen bagkant, og kom hjem kl 01.00 – virkelig dejligt at prøve. Mens jeg sad på restauranten, havde jeg helt fomo over, jeg skulle hjem, da de andre tog videre, men da jeg kom hjem og holdt Helle i hånden inde i mørket, var det så dejligt at komme hjem igen.

Havde til gengæld tømmermænd i dag. Til babysvømning…

Lærke:

Hahaha, jeg ville ønske, jeg ku sige, at jeg havde ondt af dig, men det har jeg ikke. Tømmermænd er jo også tegn på, at livet er ved at blive normalt igen. Jeg kæmper stadig med at få Lars til at sove, han er bare en 30-minute-man. Det er pænt hårdt, når man gerne vil slappe lidt af i løbet af dagen. Vi traver og trasker og ruller og ruller. Men altså, heldigvis har jeg prøvet det før, Lulu gad heller ik sove længere stræk. Håber det kan ses på min ass til sommer. Vi ska snart til 3 mdr vac, har i været?Husker det som helt rædderligt.

S.O.S. Lars har nederen på, altså som i VIRKELIG nederen på, har grædt non stop i to døgn, ved det ik lyder af meget, men når det er non stop, er det godt nok sindssygt. Han blev 12 uger i går, måske er det et spring, måske har livets alvor endelig ramt ham. Vil du med ud og gøre noget uansvarligt i morgen?

Føler jeg har været SÅ ansvarlig og voksen og rolig de sidste 48 timer, at jeg slet ik kan mærke mig selv. Måske bruge nogle penge, jeg ikke har, eller få en tattoo med vores børns navne, eller spise slik og kage til frokost? ET eller andet. I går græd Lars så meget og så højt, at jeg næsten ku se hele vejen ned i hans mave.

Sidsel:

Shit! Det lyder skrækkeligt! Og det værste er Lars jo er en uge foran, så kan jo bare sidde og vente på Helle tager samme spring. Kan du melde dig ud af dine forpligtelser i morgen eftermiddag så drikker vi et stort glas vin på den lokale?

Lærke:

Ja det tror jeg bestemt godt jeg kan. Mangel på søvn har fået min hud til at ligne en nr 4 med ekstra ost nede fra det lokale pizzaria. Jeg ved ikke om jeg skal græde eller blive sulten, når jeg kigger mig selv i spejlet. Helt klart sulten! Af bar ren og skær nedtur og sult nassede jeg mig til en lakrids fra ekspedienten i Samsøe Samsøe. Han synes vist jeg var rimelig ynkelig. Det var så min morgenmad.

Sidsel:

Det er en virkelig permanent løsning at få et barn, hva? Helle bliver 3 måneder i weekenden og  jeg synes altså, det er lidt af en milepæl. Har været ramt lidt  hårdt af virkeligheden de sidste uger. Bliver helt hidsig af misundelse over alle, der kan rejse til Paris, tage til koncert eller bare ud og spise, mens jeg bare sidder og ammer og ammer dagen lang. Det er lidt klaustrofobisk, synes jeg. Samtidigt er det mega hyggeligt at være sammen med Helle. Så det er mere tanken om, at jeg ikke bare kan gå end selve ønsket om at skulle nogen steder. Giver det mening?

Lærke:

Jeg kan huske den følelse! Det er anderledes anden gang, jeg er jo ligesom vant til at skulle indrette livet efter en anden person. Jeg mener, vi spiser jo allerede kl 17.30 i forvejen 😂, MEN jeg husker tydeligt, hvor sindssygt det faktisk var, at man ikke længere selv bestemte over sit eget liv, både sådan helt praktisk fx i forhold til rejser osv, men også mere fordi, man er så forbundet til det lille væsen, at man har lyst til at være sammen hele tiden.

Og så på samme tid, har man virkelig også brug for en PAUSE nogle gange. Det synes jeg faktisk har været svært at sige højt, altså det med pausen. Det er som om, man er en lidt dårligere mor. Har du også oplevet det?

To_the_moon_honey_madplan_Frederikke_toftsø_fredes_blog_simple_feast_
Læs også

Madplan med Frederikke Toftsø

Sidsel:

Jeg laver jo egentlig ret mange ting, som er “for mig”, fordi Helle har et godt sovehjerte, så det er virkelig fornemmelsen af ikke at have hele min frihed mere, der har været angstprovokerende, og ikke hvordan min virkelighed egentlig er. Da Helle var et par uger gammel, kom jeg til at råbe: ‘Jeg vil bare være alene!’ Og Kasper tog hende på en akut trilletur. Kan du huske det der afsnit af Sex and the City, hvor Carrie synes, Aiden fylder hele lejligheden og gemmer sig bag et gardin? Bare et par timer for sig selv. Til at se fjernsyn eller tage verdens længste bad. Kasper er god til at gå tur med hende om søndagen så jeg kan stene lidt alene. Hvor længe er det, du skal være på barsel?

Lærke:

Jeg har lidt over 7 måneder. Og så skal Sune have 4 måneder. Jeg kan totalt genkende den følelse fra SATC. Det er mest mig, der afleverer og henter Lulu og er sammen med børnene, indtil Sune kommer hjem fra arbejde, og nogen gange, hvis han kommer lidt senere end han plejer, måske bare et kvarter, er jeg helt træt og stresset, og så går jeg ud på toilet og sidder i 10 min alene. Nogle gange græder jeg også lidt, og så har jeg det fint bagefter, og kan egentlig slet ikke forstå, hvorfor jeg græd el var træt. Så underligt. Men Lars sover jo heller ikke så meget desværre. Altså jeg går selv først ud på toilettet, når Sune er kommet hjem. Bare vi havde et badekar!!! 🥂🚽

Sidsel:

Okay, synes den sidste uge har været lidt af en rollercoaster. Amning er stadig svært, fordi hun bliver frustreret. Hun sover hele dagen, men er svær at få til at sove om aftenen og vågner hyppigere om natten, bliver rasende fra det ene sekund til det andet, og så er hun samtidig begyndt at smile og vil gerne holde i hånd, når hun skal sove. Hun er ligesom ved at blive et lille menneske med temperament og følelser. Det tog lang tid, men hun er ikke så fremmed mere, og i går, hvor hun sov 4 timer til middag i sin vogn i gården, savnede jeg hende faktisk! Hvordan går det hos jer?

Shop

H2O Fagerholt • Tights

999 kr

Lærke:

Det er jo både fantastisk og helt vildt hårdt! Det er faktisk meget det samme. Han er helt utrolig lattermild og griner, og vil gerne være tæt halvdelen af tiden, og den anden halvdel, der er han mega sur og utilfreds over noget, vi stadig ik ved hva er. To nemme dage, to hårde dage, du ved,Sune er lige rullet med ham, fordi han var så sur og ik kunne sove, selvom det er aften, og han var MEGA træt. Så nu spiser jeg Chips og ser Netflix for første gang, siden han blev født. Fuck at passe mine jeans!😜

 

DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET AF SIMPLE FEAST

 

Vil du gerne spise flere plantebaserede måltider i løbet af din uge –  men har du svært ved finde ud af, hvor du skal begynde?

Så er Simple Feasts måltidskasser måske noget for dig. Det er supernemt: Du modtager en kasse ved din hoveddør søndag eftermiddag, hvori der er linet tre plantebaserede og velsmagende måltider op til den kommende uge. Madvarerne er opdelt praktisk og bæredygtig i emballage med tal, alt efter hvilket af de tre måltider de tilhører. Baserne som saucer, dressing eller fars er allerede tilberedt eller forberedt, mens de friske grønsager, krydderurterne og resten af tilbehøret skal snittes på dagen. På den måde har man stadig en følelse af selv at have lavet maden, når man sætter sig ved spisebordet. Det er så simpelt at følge opskrifterne, at børn sagtens kan være med i køkkenet. Ofte med det resultat, at de føler ansvar for retterne og er mere åbne for at prøve nye smage og teksturer. Måltiderne tager max 10-15 minutter at tilberede. 

Afsnittet er sponsoreret af Simple Feast.

 

Foto Liv Winther

MEET’N’GREET

Lærke Bagger, 34 år, er kæreste med Sune Christiansen, og sammen har de datteren Lulu på 3,5 år og Lars på 7 uger. Lærke er uddannet fra Danmarks Designskole og er fuldtidsansat hos Hjertegarn, hvor hun blandt andet udvikler opskrifter.

Du kan følge Lærke på instagram her.

 

Sidsel Alling, 31 år, bor sammen med sin kæreste gennem 6 år, Kasper Schou. Sammen har de datteren Helle på 6 uger. Når Sidsel ikke er på barsel, arbejder hun som Head of Communications hos Mads Nørgaard, og derudover har hun sin egen blog Fashionpolish.dk

Du kan følge Sidsel på instagram her.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Hvis man har svært ved at få ideer til vegetarisk mad, kan jeg varmt anbefale Simple Feast. Prøvede dem efter at have læst en anbefaling her: https://holdhus.dk/maaltidskasser/ og jeg blev virkelig positivt overrakset. Synes det er virkelig svært at komme i gang med at spise vegetarisk engang i mellem uden inspiration og hjælp, men det er selvf’lgelig bare en vanesag 🙂