Annoncørbetalt indhold af Zalando

Beas novemberfavoritter

Sko man kan gå til verdens ende i, dun der holder kulden ude, og fine flæser er på listen over Bea Fagerholts november-favoritter fra Zalando. 

 

De dejlig varme dunjakker kan hurtigt gå hen og blive udelukkende praktisk. Men der findes masser af versioner, der er mindre børne-agtige og mere smarte. Mango har lavet denne sorte version med mat overfladebehandling, som jeg synes er cool. 

Dunjakke Mango, 999 kr. 

 

December plejede jo at være den travleste måned, hvad angår sociale arrangementer, men selvom corona har sat en stopper for mange af festlighederne, er det er hyggeligt at komme i stemning med nogle pæne kjoler eller denne pyntede skjorte, som også kan bruges med en strikvest over. 

Skjorte YAS, 341 kr. 

 

Jeg er glad for højtaljede jeans, der ikke er stramme i benene, og de må også gerne være lange, så der er ikke er nogle ankler, der bliver kolde. Denne model fra Arket og den mørke vask er helt perfekt og bliver god med en skjorte eller en tætsiddende cardigan. 

Jeans Arket, 529 kr. 

 

Som smør for fødder, der skal gå meget. Sportsmærket Salomon er kendt for at udmærke sig indenfor vandrings- og skitilbehør og det mærkes ret tydeligt, at de har styr på pasformen, når man slipper ned i et par sneakers som disse. Jeg kan godt lide det sorte look til sneakers her over vinteren. 

Sneakers Salomon, 876 kr. 

 

Som du måske ved, har To The Moon, Honey lavet en kollektion sammen med Mads Nørgaard til mor og barn. Jeg glæder mig til at bo i denne dejlige sweatshirt, som mine sønner selvfølgelig også skal have – med matchende sweatpants til. 

Sweatshirt Mads Nørgaard x To The Moon, Honey, 649 kr. 

 

Henover vinteren er der noget rart ved at undgå bare arme, og typisk går jeg efter de mere klassiske og hvide langærmede T-shirts, men denne fik mig lyst til at prøve noget nyt. Jeg har haft flere perioder, hvor jeg har været glad for tie dye og måske det er på tide at tage hul på en ny. 

Bluse Weekday, 159 kr. 

 

To_The_Moon_Honey_The_eksperts_Baby_Its_Cold_Uld_Cashmere
Læs også

Baby it’s cold outside 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *