to_the_moon_podcast_helene_reingaard_neumann_thomas_vinterberg_mama_rettet
Sponsoreret af Magasin

Mama: Helene Reingaard Neumann, præst og skuespiller

Sorg og kærlighed. Det er noget, præst og skuespiller Helene Reingaard Neumann ved en hel del om. Som 16-årig mister hun efter få måneder sin mor til kræft, og for 4 får siden bliver hendes papdatter dræbt i en trafikulykke. Hver dag lever hun med en sårbarhed om at miste. Men også med en stor lyst til livet, som hun er bevidst om dagligt at sige ja til med en iboende taknemmelighed. Vi skal også høre om Helenes møde med den 18 år ældre filminstruktør Thomas Vinterberg, som hun som 19-årig forelsker sig hovedkuls i, om at vælge en helt anden karrierevej end resten af sin familie, og om at gøre sig umage med sine relationer, fordi det er dem, der bærer vores liv.

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af Magasin. Som Goodie-medlem hos Magasin bliver du forkælet med en lang række magiske fordele som gaver, konkurrencer, events og særlig VIP-shopping. Jo mere du shopper, jo flere fordele får du adgang til. Med Goodie-appen får du desuden adgang til hele Magasins fantastiske fordelsunivers. Her kan du følge din optjening, se hvilke Goodies, der ligger og venter på dig, og gå på opdagelse i et inspirerende shopping-univers. Se mere på www.Magasin.dk/Tothemoonhoney.html hvor vi har samlet vores personlige favoritter.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Laust Sørensen

Det er en meget god podcast med Helene. Man bliver klog af at høre den, Helene er en god præst og et godt og kærligt menneske.