ToTheMoon_Bea_fagerholt_Amanda_hestehave_
Annoncørbetalt indhold af Zalando

Beas efterårsfavoritter

Bea Fagerholt er medstifter af To The Moon, Honey og skal ikke nyde noget af at fryse – slet ikke, når weekender og eftermiddage tilbringes på legepladsen med hendes to sønner. Bea har samlet sine 6 favoritter fra Zalando, som klæder hende godt på til efteråret.

 

Jeans

Jagten på de perfekte jeans kan tage lang tid, for der er mange ting der skal gå op i en højere enhed. Og man bliver så glad, når man finder sit match. Sådan har jeg det med jeans fra Tomorrow, som først og fremmest har en behagelig pasform, og så er de Svanemærkede – og det er der ikke mange, der kan bryste sig af.

Tomorrow, 648 kr.

Vinterstøvler

Jeg lever i sneakers, og hvert år kommer det bag, at de ikke er helt varme eller regntætte nok, når man går vinteren i møde. Jeg har ledt efter et par pæne, sorte støvler og er faldet over disse læderstøvler med gummisål fra Dr. Martins.

Dr. Martins til 1395 kr.

T-shirt

En hvid T-shirt har været fast bestanddel af mit outfit det sidste års tid med en baby. Og jeg stjæler flittigt min kærestes, fordi jeg foretrækker et oversize fit. Denne fra Arket har en perfekt pasform, og så er dens sprøde bomuldskvalitet bare lækker at hoppe i.

Arket 199 kr.

Blazer

Hvis der er noget, der kan redde en morgen, hvor tiden er knap, og man skal klæde sig på med børn om benene, så er det en pæn blazer. Denne tangerer til en frakke og kan bruges med en strik under og en trenchcoat over – lag på lag er nemlig så praktisk i et omskifteligt efterårsvejr.

Mango, 559 kr.

Hue

Jeg elsker huer, som sammen med varme fødder er det den bedste vej til ikke at fryse. Kiomis cashmerehuer findes i flere forskellige farver til en rigtig god pris.

Kiomi, 206 kr.

Rullekrave

Jeg kunne bo i en rullekravesweater. Måske fordi det føles så trygt og hyggeligt at have på. Og så synes jeg, det ser super sofistikeret ud med en rullekravesweater og eksempelvis et par flotte øreringe. Denne er strikket i et miks af uld og bomuld.

Selected Femme, 699 kr.

Foto Amanda Hestehave

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *