HONEY lancerer kollagenboostende ansigtsolie

Nu lancerer HONEY en økologisk og parfumefri ansigtsolie. Den silkebløde olie er baseret på 9 særligt udvalgte botaniske olier, der leverer en høj dosis antioxidanter og giver en smuk glød

 

Når man bor i Norden, er det svært at gå igennem vinteren uden at den sætter sine spor på huden. Med flere timer indendøre, tør luft og skiftende temperaturer, kalder din hud på ekstra næring og pleje for at holde sin fugt og glød. Og her kommer HONEYs nye, parfumefri Face Oil til undsætning.

HONEY Face Oil er sammensat af ni særligt udvalgte botaniske olier, der leverer en høj dosis antioxidanter og øger hudens egen kollagenproduktion. Den parfumefri og ikke-tilstoppende olie styrker hudens naturlige elasticitet og efterlader den fløjsblød med de bedste betingelser for at forblive stærk og strålende – uanset årstid.

“Jeg har altid elsket at bruge ansigtsolie, og HONEY Face Oil sætter i min optik en ny standard for, hvad en olie kan. Nu hvor det er blevet koldere i luften, er jeg blevet blevet glad for at blande den med vores Everyday Face Cream, og min hud føles både sundere og babyblød. Face Oil fungerer også perfekt til ansigtsmassage, enten for at få lidt liv i ansigtet på trætte morgenener eller om aftenen foran fjernsynet, når der er behov for ekstra selvomsorg,” siger Bea Fagerholt.

Balancerende vindruekerneolie og hybenolie nærer i dybden og fremmer glød. Tidselolie og jojobaolie, kendt for deres lette tekstur, smelter sammen med kalahari-melonkerneolie og havtornkerneolie, der giver et boost af mineraler, vitaminer og antioxidanter. Avokadoolie og abrikoskerneolie blødgør, imens squalane hjælper med at forbedre hudens elasticitet og fuldender den effektive blanding.

“Når det gælder olier, er det helt essentielt, at den har den rette tekstur. Den skal føles let på huden og hurtigt trænge ind uden at virke tilstoppende. Vi er utrolig stolte af vores ansigtsolie, som er baseret på de ypperste botaniske olier, der er spækket med næring til huden. Olien er selvfølgelig parfumefri, trippel-certificeret og lever op til de samme strenge krav til allergivenlighed og sundhed, som alle vores andre HONEY-produkter,” tilføjer Liv Winther.

Shop

HONEY Face Oil • Nourishing botanical drops

520 kr

HONEYs sortiment består nu af Body Oil, Hydra Serum, Everyday Face Cream, Cleanser og Face Oil. Se mere på Honeycph.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *