Boksen_De_Første_40_dage_To_the_moon_honey_

Vind den ultimative boks til de første 40 dage efter fødslen

I forlængelse af vores fokus på de første 40 dage efter fødslen har I været så søde, at dele jeres erfaringer med os på Instagram. Vi spurgte, hvad det bedste nogen gjorde for jer i tiden efter fødslen, og hele 82% af jer lagde vægt på mad, ro og omsorg. Derfor er det med endnu større glæde, at vi nu kan introducere vores ‘To The Moon Box’ for jer.

 

Vi har sammensat en kasse, der består af det lækreste, mest nærende og plejende, vi selv kunne drømme om, hvis vi lå i barselssengen. Her kan du se, hvad kassen indeholder, og nederst på siden kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og dermed deltage i lodtrækningen om en ‘To The Moon Box’.

Vitaminer

Sammen med danske Puori bliver det ikke nemmere at huske sine vitaminer. De har nemlig pakket en daglig dosering af essentielle vitaminer og mineraler, du som nybagt mor har allermest brug for. Det er helt essentielt med en kombination af magnesium og B-6 vitamin, der har en beroligende effekt på nervesystemet, mindsker træthed og er med til at sætte din fordøjelse i gang efter fødslen. Sørg også for at få et tilskud af D-vitamin og zink, også henover sommeren da det ikke er sikkert, at du får sol hver dag. Sidst, men bestemt ikke mindst, får du et brev probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, der også er med til at styrke din fordøjelse, dit immunforsvar og modvirke betændelsestilstande i kroppen.

Ammeindlæg

Bløde ammeindlæg, som skåner dine brystvorter og absorberer den mælk, der løber, når du ikke ammer. Alle NatraCares produkter er fri for viskose, plastik og kemiske stoffer som klor, bindemidler og plastik.

Strømper

Babystrømperne findes i de fineste farver og er produceret af favorit børnetøjsbutikken Limonade på Frederiksberg. Strømperne er øko-tex certificeret, og så falder de ikke af foden.

Efterfødselsbind

Du vil sikkert blive overrasket over, hvor stort et bind, du egentlig har brug for efter fødslen. Dertil kommer, at du formentlig også har svært ved at sidde og gå i et par uger efter, så derfor er et stort blødt bind fra Natracare et must i vores boks.

Chokolade

Din søde tand kigger for alvor frem i perioden, hvor du ammer, så derfor har vi lagt de lækreste chokoladeovertrukne morbær fra The Raw Chocolate Company ned i kassen. Morbær er rige på C-vitamin, der blandt andet styrker immunforsvaret, og den rå chokolade er rig på antioxidanter.

Babywipes

Når du er på farten og ikke har adgang til vand, er disse 100% bomuldsvådservietter fra Amazing Space perfekte. De er selvfølgelig fri for parfume, syntetiske farvestoffer og parabener.

Kokosjuicen

Kokosjuice indeholder mange af de næringsstoffer din krop har brug for, når du har født, og når du ammer. Juicen er rig på calcium, B- og C-vitamin samt magnesium og så findes der ikke nogen anden drik, der fylder dine væskedepoter op som kokosjuicen. 1 liter Pure Kokosjuice fra Green Coco indeholder juicen fra 4 grønne kokosnødder.

Amme-te

Urteteen fra Pukka er koffeinfri og spækket med ingredienser, som fennikel- og anisfrø samt gurkemeje og citrongræs. Lav en stor kande med to poser i og drik den kold som varm.

Den rigtige sut

Hvis man gerne vil amme, er det vigtig at vælge en sut, der forstyrrer amningen så lidt som muligt. Med den runde sut fra Bibs ruller og svøber barnet tungen omkring sutten, og det er også den måde, ens baby skal gribe og holde brystvorten på i sin mund.

Fyld jerndepoterne op

Det er helt almindeligt at tabe omkring en halv liter blod ved en fødsel. Taber du mere end det, kan det have en negativ effekt på både din mælkeproduktion og dit energiniveau. Kräuterblut er vores foretrukne alternativ til jern i pilleform, da det er et organisk jerntilskud i flydende form. Det indeholder tilmed C-vitamin, der fremmer optagelsen af jern også fra den mad, du spiser.

Snacks til mor

Vi har for længst helliget os den økologiske og bæredygtige kæde Social Foodies. Deres is, flødeboller og snackbarers smag er usammenlignelig med udvalget af søde sager i dit lokale supermarked. Derfor er der selvfølgelig en kokos-, en dadel- og en muslibar med i kassen til dig.

Genbrug din kasse

Når du har tømt kassen for lækkerier, kan den passende genbruges til alt fra bleer, babytøj til legetøj – og så kan den nemt stables. Den sammenfoldelige kasse er fra den danske webshop, Studio Mini, som har et bredt udvalg af kasserne i mange størrelser og smagfulde farver.

Væske er vigtigt

Når du ammer skal du drikke meget vand for at opretholde væskebalancen i kroppen – og ofte kommer tørsten helt af sig selv, når barnet lægges til. Plastikflasker er no-go, og at drikke vand fra hanen, er den mest bæredygtige måde at slukke tørsten på. Hav din Bkr flaske stående på sengebordet og tag den med på farten, så du altid kan fylde den op. Et godt tip er at hælde eventuelle rester af din urtete over i din vandflaske – der er masser af næring i urtete, og der er ingen grund til at lade det gå til spilde.

Redningscreme

Dine bryster er på hårdt arbejde, mens amningen endnu etableres, og det hænder, at dine brystvorter har brug for ekstra pleje. Cremen fra LanaCare virker lindrende og kan afhjælpe sprukne brystvorter. Brug den også til dine tørre læber.

Pusletid

Den naturlige olivenoliecreme fra Olivy, er et uundværligt produkt på puslebordet. Den renser og plejer huden, så du hverken behøver vand eller vådservietter, når du pusler din baby. Påføres på en vatrondel og smøres ud på bleområdet. Ved afføring skal du rense med vand inden brug af creme. Lad din babys numse få så meget luft som muligt, den kan nemt blive rød af at være pakket ind i en varm og fugtig ble.

Husk selvforkælelse

Hårde nætter og for lidt søvn sætter nemt sine spor på huden. Tag dig tid til at bruge en nærende dagcreme og frisk dig op med en opkvikkende fugtspray fra Rudolph Care. Din hud har brug for blødgørende næring og fugt fra milde cremer, der ikke dufter af for meget, særligt din håndcreme, da du hele tiden er i kontakt med din baby. Den plejende balm Mommy & Me er ideel til røde numser, babymassage og til at smøre din egen mave og hænder med.

Stofble

Man kan blive overrasket over, hvor mange stofbleer en lille nyfødt har brug for. Vi har lagt en af de blødeste af slagsen fra Konges Sløjd ned i kassen, som du kan bruge til gylp, når du pusler og når baby bliver større og man altid har brug for noget at tørre af med.

Din krop er en helt fantastisk maskine. Du har gennemført en fødsel, og mens kroppen regenererer, skal den samtidig sikre et lille menneskes overlevelse. Derfor er det værd at overveje, hvilken energi du fylder på den. Jo flere gode næringsstoffer, vitaminer og mineraler, jo bedre forudsætninger har du for at komme dig. Du har brug for omkring 500 kalorier mere dagligt, når du ammer, og det er vigtigt, du husker at spise. Vi har lavet en guide med opskrifter og gode tips til dig der ammer, læs den her.

 

Vind en ‘To The Moon Box’

De næste par måneder trækker vi lod om ‘To The Moon Box’ til en værdi af 2764 kr. som du kan forære din veninde, søster, datter eller svigerdatter inden eller efter, hun har født. Du kan selvfølgelig også vinde den til dig selv. For at deltage skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

I gamle dage var der tradition for, at man lykønskede det nybagte forældrepar ved at stille en såkaldt barselspotte med mad i foran hoveddøren. Ingen kom således over dørtærsklen. Tankegangen var dengang, at den lille ny familie skulle have så få praktiske bekymringer som muligt, samt have fred og ro til at sunde sig efter fødslen, samt få amningen godt i gang.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Kære Jer,
Hvad gør man, hvis man så gerne vil vinde, men allerede er tilmeldt jeres nyhedsbrev? Så kan man ikke subscribe konkurrencen! ☀️

Anne Sofie R Madsen

Er man også med i konkurrencen hvis man allerede får jeres nyhedsbrev? Jeg kunne nemlig godt bruge den pakke om ikke særlig længe 😍🤰🏼💕

Den vil jeg gerne deltage i – er dog allerede tilmeldt jeres nyhedsbrev 🤞🏻💘

Wow den kurv ville bringe ekstrem lykke herhjemme meget snart😍❤️! Har tilmeldt og krydser fingre🤞🏼🤞🏼.

SÅ lækker kurv, som vil være guld værd de første dage❣️ Det kunne være fedt, hvis i, udover at udlodde nogle til konkurrencer, også solgte nogle til en favorable pris 🙌🏼

Lige en lille sidebemærkning, så skal i have kæmpe ros for jeres site! Det er det bedste, mest relevante og informationsrige univers, jeg nogensinde er støt på til mødre samtidig med, at man ikke er gået på kompromis med den æstetiske oplevelse – well done 👊🏼