To_the_moon_honey_podcast_Zalando_Bea_fagerholt_liv_winther

Vi lancerer podcast

I dag går vi i luften med vores første To The Moon podcastepisode, og de næste 9 uger kan du lytte med, når vi taler om at morgendate, elske sin krop efter fødslen, finde vejen til bedre sex og om at blive klogere på sin fødselsoplevelse.

 

Nu kan du tage To The Moons ærlige samtaler, rørende beretninger, relevant viden og inspirerende snakke kvinder imellem, med dig på farten.

Det kan du glæde dig til

’Vores panel snakker om’ er en samtale mellem tre kvinder, der deler deres personlige erfaringer indenfor emner som parforhold, graviditet og fertilitet. I ’Efterfødselssamtalen’ fortæller kvinder om deres fødsler – en af livets største begivenheder. Her deler kvinder deres oplevelser med os og jordemoder Tilde Bøgild. I ’Alt du skal vide’ udspørger vi en ekspert indenfor emner lige fra hårtab til økonomi under barsel. Vi klæder dig på med relevant viden og konkrete råd, som er lige til at gå til.

Du kan blandt andet møde Andrea Elisabeth Rudolph, Trine Kjær, Rillo Schwartz, Caroline Hvenegaard, & Cecilie Lassen.

Vi håber I har lyst til at lytte med! Enten via Apple eller nedenfor.

Vores første 10 episoder af To The Moon Podcast er sponsoreret af Zalando. Hver uge kan du finde vores udvalg af personlige favoritter – heriblandt frakker, kjoler, bukser, strik og støvler samt børnetøj og bedste beautykøb. Du finder dem alle her!

TO THE MONEY, HONEY

Med ambitionen om at skabe et ærligt og inspirerende fællesskab for kvinder, der står midt i moderskabet eller er på vej ind i det, lancerede Liv Winther og Bea Fagerholt Tothemoonhoney.com i december 2018.

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *