To The Moon, Honey åbner webshop

I dag åbner To The Moon, Honey sin helt egen shop, hvor du kan finde nøje udvalgte ting til dig selv, din baby, hjemmet og børneværelset. 

 

TO THE MOON SHOP

Vi har længe haft lyst til at dele de produkter, vi personligt aldrig giver slip på, og som vi selv elskede under vores graviditeter eller som vi stadig har glæde af derhjemme. Alt fra en uundværlig (og pæn) splatmat til når baby skal i gang med at spise, fede farver til dit barns tegnegrej, smukke illustrationer til børneværelset eller bogen vi fordyber os i, når vi vil lære mere om vores barns udvikling. 

Shoppen byder på en samling af vores personlige favoritter og et udvalg af designere og mærker, vi elsker og beundrer som Barnekammer, Leo Leo Copenhagen, Skall Studio, Binné Baby, Dusk og On Cloud Nine. 

Derudover har vi udviklet unikke designs eksklusivt til To The Moon, Honey fra blandt andet det danske mærke Co.Label. 

Indholdet i To The Moon, Honeys Shop er også resultatet af alverdens gode tips til bøger, tøj og legetøj, som vi ofte udveksler med de mange inspirerende kvinder, vi laver interviews eller podcasts med. 

Som en særlig velkomstgave tilbyder vi 15% på det første køb til alle, der signer up til vores nyhedsbrev i denne uge. Du tilmelder dig nyhedsbrevet her.

Vi glæder os til løbende at fylde hylderne op med pleje til den gravide krop, fund til baby og fine gaveideer. 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *