To_the_moon_honey_skincare_everyday_face_cream_Cleanser_Honey_web_

HONEY lancerer Face Cream og Cleanser

Tiden til sig selv er ofte knap, når man har små børn. Nu lancerer HONEY den trippel-certificerede ansigtscreme Everyday Face Cream samt en mild ansigtsrens, der foruden at vaske dagen bort, beroliger træt og stresset hud

 

I dag lancerer vi HONEY Everyday Face Cream og HONEY Cleanser. Med de to nye produkter tilbyder HONEY en fuld parfumefri skønhedsserie, hvor man på få minutter kan skabe en daglig rutine og gøre noget godt for sig selv og sin hud.

“Vi har arbejdet på HONEY Cleanser og Everyday Face Cream i mere end to år. Vi er meget stolte af at kunne præsentere to produkter, der med sine aktive ingredienser og hele tre certificeringer er med til at sætte nye standarder for, hvad parfumefri hudpleje kan,” fortæller Liv Winther, der sammen med Bea Fagerholt er stifter af både To The Moon, Honey og HONEY skincare.

HONEY Cleanser er en no-foaming, parfumefri cleanser, der med sin gel-agtige konsistens renser huden i dybden uden at udtørre. Indholdet af magnesium og calcium beroliger træt og stresset hud og virker styrkende på hudens barriere. Herudover bidrager økologisk avokadoolie og aloe vera til at forbedre hudens struktur og fugtindhold. Huden efterlades ren, smidig og klar til næste skridt i hudplejerutinen.

“Vi vil gerne gøre op med tanken om, at huden skal føles tør og stram efter, at man har renset den. En effektiv rens kan sagtens være nænsom og fugtgivende, og HONEY Cleanser kombinerer det bedste fra en ansigtsrens med egenskaber fra hudpleje, som styrker hudens evne til at passe på sig selv,” tilføjer Bea Fagerholt.

HONEY Everyday Face Cream er en luksuriøs og parfumefri ansigtscreme, der giver strålende hud. Everyday Face Cream er rig på veldokumenterede ingredienser, bl.a. ectoin, AGH og hyaluronsyre, en kombination der virker nærende og beroligende på huden. Ectoin bidrager til at forbedre hudens tekstur og barriere, AGH øger mikrocirkulationen og giver glød, mens hyaluronsyre mindsker fine linjer og tilfører intens fugt. Det er en hydrerende og beskyttende ansigtscreme, der kan bruges både morgen og aften.

“Everyday Face Cream er ansigtscremen, vi selv har manglet. Den parfumefri creme giver et markant fugtboost uden at fedte. Den fremmer en ensartet hud med glød og virker samtidig nærende og beroligende. Og så fungerer den som en fantastisk base under makeup,” siger Liv Winther.

HONEY Cleanser og Everyday Face Cream er begge parfumefri, velegnet til alle hudtyper og kan også anvendes under graviditet og amning. Produkterne er certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og Ecocert Cosmos.

HONEY består nu af Body Oil, Hydra Serum, Everyday Face Cream og Cleanser. Se mere på honeycph.com

Shop

HONEY Everyday Face Cream • Deep hydration & repairing

460 kr

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *