To The Moon, Honey og Puori lancerer kollagentilskud særligt til kvinder 

To The Moon, Honey har sammen med det danske kostilskudbrand Puori udviklet et kollagentilskud, der er skræddersyet til at nære kvindens hud

 

Vores hud forandrer sig hele livet, og særligt under en graviditet og i de efterfølgende år med sparsom søvn og hormonelle udsving. Samtidig mindskes hudens egen produktion af det hudstyrkende fiber kollagen med alderen, og det kræver derfor lidt ekstra at passe godt på sin hud.

Med et ønske om at udvikle et produkt, der hjælper kvinder til at styrke deres hud og samtidig prioritere sig selv, har To The Moon, Honey sammen med Puori skabt et helt særligt beautyprodukt.

Det nye produkt har navnet CP3 Beauty Kollagen og er et kollagentilskud udviklet til kvinder, der ønsker at pleje deres hud både indefra og udefra med rene, gennemtestede ingredienser af høj kvalitet. Det er desuden certificeret af Clean Label Project.

“På To The Moon, Honey ved vi, hvor vigtigt det er at huske sig selv, men vi ved også, hvor svært det er at finde tiden til det i en travl hverdag. Vi går meget op i hudens sundhed, og dét at have muligheden for at pleje sin hud og krop med de lækreste ingredienser og vitaminer er det ypperste for os. Det lyder ikke kun godt, at skønhed kommer indefra – det passer også,” siger Bea Fagerholt og bliver suppleret af Liv Winther:

“Kollagen har længe været en fast del af både min og Beas daglige rutine. Men vi savnede et kollagentilskud, som er udviklet særligt til de behov, som kvinder har efter en fødsel, hvor man i årevis er i underskud af søvn og bare generelt er træt og udmattet. Og så ved vi, hvordan hudens egen kollagenproduktion daler med alderen. CP3 Beauty Collagen er for os det ultimative drømme-beauty-produkt spækket med vitaminer og mineraler og skræddersyet til en kvindekrops behov.”

Kollagenproduktet CP3 Beauty Kollagen er sammensat af en række vitaminer, mineraler og ingredienser heriblandt hyaluronsyre, zink, biotin, B6 og C-vitamin. Alle kendt for sine gode egenskaber, der blandt andet mindsker træthed og udmattelse, understøtter en normal hormonbalance og bidrager til kroppens egen evne til danne energi og kollagen. Oliver Amdrup, CEO & Founder af Puori kalder det et komplet produkt.

“Vi har i samarbejde udviklet et produkt, hvor Bea og Livs viden og erfaring fra beautybranchen og hele deres community hos To The Moon, Honey har været tænkt ind fra begyndelsen. Kombineret med Puoris mere end 13 års erfaring med rene, testede produkter, står vi med følelsen af, at vi har skabt noget helt unikt, som samtidigt smager utroligt godt. Selvom fokus har været på kvinders behov, så er det også et produkt, jeg selv og flere andre mænd fra vores team vil bruge, da vi jo også ønsker at vedligeholde vores hud og hår og reducere træthed og udmattelse.”

Både Bea og Liv har en årelang relation til Puori og deres produkter, som de er trofaste brugere af.

”For os er Puori lig med kvalitet. Det er alfa omega, at produkterne er tredjepartstestet for deres renhed. Det samme ved vi er gældende for vores community af kvinder, der går ekstremt højt op i at vide, hvad de smører kroppen ind i, at deres madvarer ikke er fyldt med sprøjtegifte, og at de kan stole på kvaliteten af deres kosttilskud,” siger Liv Winther.

To_the_moon_honey_Cp3_puori_bea_fagerholdt_oliver_amdrup_liv_winther_

CP3 Beauty Kollagen 349 kr. for 30 servings

Om CP3 Beauty Kollagen

Puori CP3 Beauty Kollagen er et kollagenprodukt bestående af hydrolyserede kollagenpeptider kombi- neret med nøje udvalgte vitaminer og mineraler som understøtter forskellige funktioner med fokus på hud, hår og negle. Produktet findes i to varianter: med naturlig citronsmag og uden tilsat smag. I CP3 Beauty Lemon er der tilsat pulveriseret citronjuice for naturligt at give en god og frisk smag.

  • Zink og biotin bidrager til vedligeholdelsen af normal hud og hår
  • C-vitamin bidrager til hudens normale kollagendannelse
  • Zink bidrager til vedligeholdelsen af normale negle
  • Vitamin B6 hjælper med at reducere træthed og udmattelse
  • Vitamin B6 bidrager til et normalt energistofskifte
  • Vitamin B6 understøtter en normal hormonbalance

Ingredienser: Kollagenpeptider (kvæg), naturlig citronsmag (citronjuice, maltodextrin), vitamin C (L-ascorbinsyre), hyaluronsyre (natriumhyaluronat), zink (zink picolinat), vitamin B6 (pyridoxin HCL), Biotin (D-biotin)

Er du gravid eller ammende anbefaler vi, at du taler med din læge inden brug.

Anvendelse

Bland 100ml af kollagenpulveret i en kold drik, som du foretrækker (juice, vand el. lign.), og drik det dagligt. Vi anbefaler, at man først tilføjer kollagen i glasset og herefter væske for at opnå den bedste opløsning.

CP3 Beauty Kollagen lanceres den 6. oktober 2022 og forhandles blandt andet hos Puori.dk og Matas. Indeholder 30 dages doseringer. Pris: 349 kr.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *