Redaktionen holder sommerferie

Pippiland, lydbøger, pandekager i haven og besøg på den lokale gård. To The Moon, Honey-redaktionen går på sommerferie og deler her, hvad vi har af planer for sommeren og hvad der skal med i kufferten

 

Bea Fagerholt, medstifter af To The Moon, Honey (øverste billede)

“Vi skyder ferien igang med en uge på Mallorca. Vi skal bade og spise masser af is og mødes med venner, der også er på øen. Resten af sommeren skal tilbringes i vores sommerhus, hvor vi satser på dejligt sommervejr, masser af ture til stranden, den lokale besøgsgård Tothaven og badeland i haven med bassiner og baljer. Jeg glæder mig til at finde tid til at slappe af og generelt komme ned i gear. Så meget at jeg ikke ved, hvad dag det er – så ved man at det er lykkedes.”

Hvad skal du have med i din kuffert?

“Det er en vidunderlig frihed ved at kunne hoppe ind og ud af sine sko og jeg er fan af klassikeren fra H2O som kommer i de flotteste farver”

“Den lille stråtaske fra Skall Studio rummer det vigtigste og er perfekt til ture på stranden til små ejendele eller når vi skal på tur”

“Ingen sommer uden solbriller. Jeg er vild med danske Folk & Frames modeller og denne style bliver jeg aldrig træt af”

Liv Winther, medstifter af To The Moon, Honey

“Jeg skal bruge det meste af sommerferien i vores sommerhus i Rørvig. Vi er en sammenbragt familie med tre børn i forskellige aldre, så det er med at finde aktiviteter der passer alle. Men jeg elsker nok mest at dimse rundt og ingen planer have, så den slags dage gør jeg mit for at der bliver flest af. Vi kører til Sverige og besøger et vennepar, der har familiesommerhus i Skærgården langs den svenske vestkyst og det glæder jeg mig helt vildt til. Vi tager lige Pippiland på vejen, så alt hvad vi læser og lytter til de næste uger er skrevet af Astrid Lindgren. Mit nervesystem bliver selv helt beroliget af at lytte til de gamle historier om Pippi, Ronja og Emil, og mon ikke det også smitter af på børnene.

Hvad skal du have med i din kuffert?

“Jeg kommer til at leve i luftige bomuldsskjorter fra Skall i hvid og lyseblå. De skærmer for solens stråler og gør at jeg kan gå med små shorts og tanktops, uden at føle mig for bar.”

“Massere af solcreme med SPF 30 i ansigtet på en base af HONEY Hydra Serum og en muslingefarvet kasket fra H2O Fagerholt skal beskytte mit ansigt og hår imod solens stråler.”

“Kasketten kan strammes ind, så den også kan beskytte soltrætte børn, der endelig overgiver sig til at få noget på hovedet.”

Shop

HONEY Hydra Serum • Hyaluronic acid & niacinamide

560 kr

 

Rillo Schwartz, podcastvært

“For 10. år i træk går turen til Bornholm. En sommerferie, hvor vi samles med familie og venner, og hvor der hver aften skal høres livemusik på Gæsten og spises is fra Kalas.”

Hvad skal du have med i din kuffert?

“Der er jo ingen solgaranti, når man holder sommerferie i Danmark, så tasken er pakket med både badetøj, hyggetøj til de regnfulde dage og en varm trøje til om aftenen. Blandt andet min sweatshirt fra H2O Fagerholt”

“Den lille hårbørste er perfekt til håndtasken”

“Jeg skal også have en opfriskende og fugtgivende ansigtsmist fra BIOEFFECT med mig”

Shop

Bioeffect • OSA Water Mist

395 kr

 

Kristine Anthoni, Projektleder

“Jeg skal med mine børn og min familie til mine forældres hus på Mallorca. Her er vi hvert år og de velkendte rammer gør, at vi lander blødt i ferien fra start, og det har vi alle sammen brug for. Dagene går for det meste ved poolen med svømmeundervisning, udspringskonkurrencer og masser af leg indimellem afbrudt af en tur til stranden. Jeg elsker at bade i havet, og skal helst derned hver dag. Efter Mallorca skal mine børn med deres far på ferie, og jeg skal forsøge at tage mig godt af mig selv den uge. Vi slutter ferien af med en uge hjemme i Danmark, hvor vi skal lidt rundt på tur og nyde, alt det dejlige Danmark byder på, og forhåbentlig skal vi også en tur i sommerhus.”

Hvad skal du have med i din kuffert?

“Jeg skal helt sikkert have mine yndlingsskjorter fra Skall med, som jeg bruger hver dag for at passe på min hud i solen. Min hud er sensitiv, og jeg tåler ikke ret meget sol, så de lette skjorter er perfekte over bikinien, når jeg ikke er i vandet.”

“Jeg skal naturligvis også have min HONEY Hydra Serum og Body Oil med. Jeg bruger Hydra Serum om dagen under min solcreme og under min creme om natten. Jeg vågner op hver morgen med den blødeste hud. Jeg bruger Body Oil efter bad om aftenen til at berolige min hud efter en dag i solen.”

Shop

HONEY Body Oil • Nourishing & softening

340 kr

 

Anna Laura Rolin, redaktør

“Jeg skal holde sommerferie i Danmark, og tager i sommerhus med min kæreste og vores to drenge. Vi har endnu ikke samlet os mod til at rejse som en familie på fire, så jeg satser på dejligt sommervejr herhjemme, så vi kan gå til stranden og spise pandekager i haven. Der er åbent hus så længe vi er deroppe, så forhåbentlig får vi også besøg af venner og familie, der gerne vil tage turen til Vestsjælland.”

Hvad skal du have med i din kuffert?

“Jeg tror ikke, jeg har sovet en eneste nat uden sovemaske siden jeg fik børn – jeg ville gå i panik, hvis jeg kom afsted på ferie uden den.”

“Mine drenge på 3 og 1,5 år er lige begyndt at sove på samme værelse. Jeg har en plan om at bruge ferien og det ekstra overskud på at genopfinde en putterutine, der er hyggelig for dem begge.”

“Min veninde laver det bedste og blødeste cashmeretøj i verden. Og når nu vi holder sommer i Danmark, er det nok ikke nogen dårlig ide at have en varm trøje med i tasken – bare for en sikkerheds skyld.”

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *