To_the_moon_honey_mads_noergaard_zalando-_Rasmus_skousen_Christina-Zemanova

Christina Zemanova om at se verden på ny

Hvad har moderskabet lært dig?

“At være mor har lært mig om endeløs, ustoppelig og uegennyttig kærlighed. Mine piger har gjort mig mere tålmodig, mere ansvarlig og bedre til at gøre 10 ting ad gangen. Og så er deres nysgerrighed på verden og lyst til at stoppe op og se på en blomst, en ko, et edderkoppespind, en vandrende pind, årsag til, at hele verden bliver ny, hver gang man skal se noget gennem deres øjne.” 

I forbindelse med lanceringen af tøjkollektionen To The Moon, Honey x Mads Nørgaard har vi spurgt 8 kvinder, hvad moderskabet har lært dem. Du kan se kollektionen her

Du bor alene med dine piger på 9 og 7 år og har et stort job. Hvordan klarer du det?

“Jeg tror, at jeg tager alt, som det kommer. Hvis jeg forsøgte at planlægge for meget, ville det gå op for mig, at jeg umuligt kunne nå det hele. Så det lader jeg være med. Og så tænder jeg for computeren, når de sover om aftenen – timerne efter putning er effektive til at komme til bunds i alt det, jeg ikke nåede, inden jeg skulle hente.” 

Hvornår er det sværest at være mor?

“Når mine piger er hos deres far. I begyndelsen følte jeg, at jeg manglede et formål. Men det bliver bedre, og følelsen bliver mildere med tiden.”

Meet’n’greet

Chefredaktør Christina Zemanova, mor til Andrea på 9 år og Barbara på 7 år 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *