To_the_moon_honey_mads_noergaard_zalando-_Rasmus_skousen__Caroline_harboe
Sponsoreret af Zalando

Caroline Harbro om at starte amning op på chokolade

Du var på barsel under corona, da Danmark lukkede ned – hvordan har det været?

“Dagene har været meget ens med mange af de samme rutiner hver dag, og min kæreste har været hjemme, så vi fik meget tid sammen. Det har været noget af det allerbedste, der kunne ske for mig, og det har resulteret i en meget tryg og glad baby.”

I forbindelse med lanceringen af tøjkollektionen To The Moon, Honey x Mads Nørgaard har vi spurgt 8 kvinder, hvad moderskabet har lært dem. Du kan se kollektionen her.

Hvordan har overgangen været fra dit arbejdsliv som stylist med mange rejser og lange dage til at blive mor?

“Corona var held i uheld for mig. I starten troede jeg, at jeg hurtigt skulle begynde at arbejde igen samtidig med, at jeg var på barsel, men corona fik mig ned i gear og skabte en symbiose med min søn. Og jeg forstod, hvad det vigtigste er: nemlig at jeg kan kigge på min søn hver dag og se ham vokse.”

Hvordan har du det med din efterfødselskrop?

“Lige nu har jeg det sådan, at min krop tilhører min søn, mens jeg ammer. I starten havde jeg ret mange ammeproblemer, fordi jeg spiste på samme måde, som jeg gjorde før, men det gik op for mig, at jeg nok skulle spise mere. Da jeg opdagede det, begyndte jeg at køre hele plader Marabou, pizza og kæmpeportioner, og så begyndte amningen at fungere, da jeg slap det hele. Det kan være, jeg skal revurdere min kost, når jeg er færdig med at amme, men lige nu spiser jeg, når jeg er sulten, og hvad jeg har lyst til.”

Meet'n'greet Stylist Caroline Harbro, mor til Ziggy på 8 måneder

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *