To_the_moon_honey_Bea_og_liv_Kæftens_bekæmpelse

To The Moon, Honey samler igen i år ind til Kræftens Bekæmpelse

I denne uge sætter vi fuld fokus på kræftramte børn, deres familier og de mange børn, der hvert år mister en forældre til sygdommen. Vi håber, du vil være med til at støtte vores indsamling

 

Vores børn er det vigtigste, vi har. Tanken om, at de skulle blive ramt af alvorlig sygdom er hjerteskærende. Det samme er tanken om at skulle dø fra sit barn, alt for tidligt. Desværre er det virkeligheden for mange familier, der hvert år rammes af kræft.

To The Moon, Honey samler i denne uge ind til Kræftens Bekæmpelse, som gør en kæmpe forskel for børn og familier – og vi håber, du har lyst til at bidrage.

Støt f.eks. med 150 kr. ved at sende en sms til 1277 med teksten ’støtte tothemoonhoney’ – eller betal med Mobilepay. Du kan også donere et valgfrit beløb – se hvordan her.

I vores podcast ‘Vores panel snakker om’ kan du på onsdag møde to kvinder, hvis børn har været ramt af kræft. Sif  Skov Kapijimpanga og Susanne  Geert deler rørende og åbenhjertigt deres historier, tanker, følelser og erfaringer om at have været igennem alvorlige sygdomsforløb.

Sidste år fortalte Caroline Feiffer i vores Efterfødselssamtale sin historie om at få konstateret lymfekræft, da hendes datter er blot 6 måneder. Lyt eller genlyd episoden her. Nu, et år senere, taler vi med Caroline om, hvad der er sket siden, og om hvordan hun har det i dag – du kan læse interviewet på torsdag.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *