To The Moon, Honey lancerer børnetøjskollektion med Elemental Coloring

To The Moon, Honey har sammen med danske Elemental Coloring designet en børnetøjskollektion i økologiske materialer, uden kemi og med omtanke for den sarte børnehud. Kollektionen er limited edition og er i salg på vores webshop nu

 

Når det kommer til vores børn, er kun det bedste godt nok. Vi er derfor vildt stolte over at lancere en GOTS-certificeret børnetøjskollektion i de fineste plantefarver i samarbejde med Elemental Coloring.

Kollektionen er limited edition og er designet af To The Moon, Honey. Den kombinerer kvalitet, komfort og legesyge print og består af bløde bodystockings, korte og langærmede T-shirts, leggings og en sweatshirt til børn samt en unisex T-shirt til voksne.

Alle styles i kollektionen er produceret i økologisk bomuld med ønsket om at tage hensyn til planeten og kommende generationer. Processen for fremstillingen af kollektionen har et reduceret ressourceforbrug og bruger 81% mindre vand og sparer 65% energi sammenlignet med konventionelt tøj, fordi man bl.a. ikke behøver skylle syntetiske kemikalier ud af tekstilet i processen.

Shop

TTMH x Elemental coloring • Sweatshirt til børn

349 kr

“Vi har længe drømt om at lave vores eget børnetøj, som både er i en lækker og blød kvalitet, og hvor vi samtidig ikke går på kompromis med økologi, kemi og materialer. Det har derfor været en stor fornøjelse at samarbejde med et så dedikeret og ansvarligt brand som Elemental Coloring, der er garant for, at tøjet er produceret under socialt ansvarlige arbejdsforhold og i en fantastisk kvalitet. Vi er så stolte af kollektionen,” siger Bea Fagerholt, medstifter af To The Moon, Honey.

Elemental Coloring er en dansk familieejet virksomhed, der laver bløde basic items til hele familien. Deres tidløse børne- og voksen styles farves med naturlige ingredienser, der kommer fra restprodukter fra fødevareindustrien. F.eks. anvendes der olivenblade og granatæbleskaller til at skabe smukt plantefarvet tøj på baggrund af skånsomme metoder, så huden på den måde  ikke bliver udsat for unødig og potentielt skadelig kemi. 

Shop

TTMH x Elemental Coloring • Slå-om Baby Body

189 kr

‘’Jeg startede Elemental Coloring med drømmen om at pakke hele familien ind i 100% økologisk tøj uden nogen form for syntetisk kemi. Min ambition er at drive hele vores industri til at gentænke måden, vi designer og producerer tøj på, så det sker med mere sund fornuft. Derfor er jeg også enormt glad for det her samarbejde med To The Moon, Honey. Vi deler nemlig visionen om en mere kompromisløs tilgang til tingene – om det er i deres podcastformat, skincareprodukterne fra HONEY eller vores egne basics,’’ siger Frederik Møller, stifter af Elemental Coloring.

Kollektionen er online på vores egen webshop og i Elemental Colorings pop-up butik i Pilestræde 28, København K.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *