To_the_moon_honey_mads_noergaard_Zalando_Sophie_souid
Sponsoreret af Zalando

Sophie Souid om at turde give slip på sin søn

Hvad har moderskabet lært dig?

“Hvor meget der i virkeligheden er pisse ligegyldigt. Og hvad der rent faktisk betyder noget. Jeg er blevet meget mere rummelig og blød af at blive mor. Det er befriende – og det klæder mig.”

I forbindelse med lanceringen af tøjkollektionen To The Moon, Honey x Mads Nørgaard har vi spurgt 8 kvinder, hvad moderskabet har lært dem. Du kan se kollektionen her.

Hvornår føler du dig mest forbundet med din søn?

“Rio og jeg er meget tætte. Vi har et helt særligt rum, der kun er vores, hvor vi drømmer om alt det, vi skal opleve og udforske sammen. Her er der intet loft og ingen begrænsninger. Vi visualiserer drømmene ved sengetid og rejser afsted sammen. Det er ret magisk.”

Hvornår er det sværest at være mor?

“Når jeg skal give slip i stedet for at holde i hånden. Rio er der, hvor han selv vil – og skal – begynde at prøve sig frem, fejle, slå sig og komme på benene igen. Mit moderinstinkt og beskyttergen vrider sig, for jeg har stadig lyst til at pakke ham ind og skærme ham. Det er en proces, og det er sundt for os begge to. Men det er svært – mest for mig.”

Meet’n’greet

Forfatter Sophie Souid, mor til Rio på 8 år 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Susanne Røder

Dejligt at læse om yngre mødre Idag. Var selv mor fra 1968 da Nørregård på Strøget klædte os på i “de stribede “under smækbukser. Flot kollektion til seje drenge . (Og uden alverdens tegneserier)