DETALJER FOR VEDHÆFTNING To_the_moon_honey_mads_noergaard_Zalando_olga_
Sponsoreret af Zalando

Olga Rose Skibsted om at blive mor som 22-årig

Hvordan var det at blive mor som 22-årig, mens ens venner er et andet sted og måske fester løs?

“Det var meget naturligt. Jeg havde ikke mere noget behov for at gå i byen, og jeg fik også en masse veninder med børn. Jeg har altid vidst, jeg gerne ville have børn tidligt. Da jeg var lille, ville jeg gerne være jordemorder og jeg har altid syntes, babyer var søde. Og så var jeg så heldig at møde en mand, der ville det samme som mig.”

I forbindelse med lanceringen af tøjkollektionen To The Moon, Honey x Mads Nørgaard har vi spurgt 8 kvinder, hvad moderskabet har lært dem. Du kan se kollektionen her

Hvornår føler du dig mest forbundet med dine børn?

“Jeg elsker aftenerne, når vi ligger og læser en bog. Når der er blevet stille, og man ligger og nusser og mærker hinanden. Eller når vi alle fire er sammen og er ude at rejse.”

Har din krop ændret sig efter din fødsel?

“Selvfølgelig har den ændret sig. Jeg tog meget på i min første graviditet og har mange strækmærker. Og jeg blev hurtigt gravid igen, så det er først nu, jeg er begyndt at træne lidt. Egentlig er jeg ret glad for mig krop, og jeg har ikke behov for at have den samme unge krop som før, jeg fik børn. Min krop har båret to mennesker, og det er vigtigere for mig, at jeg er stærk og sund i min krop, end hvad jeg vejer.”

Meet'n'greet Olga Rose Skibsted, mor til Zola på 2,5 år og Cuba på 14 måneder 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Per H. Jensen

Hej Olga Rose
Bor du, eller står du som udlejer af Læderstræde 7, 3. sal?
I så fald vil jeg være meget glad, hvis du gider ringe til mig, 24667877.
På forhånd tusind tak.
Bedste hilsner
Per