Iris Gold om at stoppe racisme

Iris Gold om at stoppe racisme

Du fødte din søn midt under corona. Hvordan var det?

“Det var lidt scary. Man fik at vide, at hvis ens kæreste så meget som nøs eller hostede, måtte han ikke være med til fødslen. Så vi selvisolerede os meget, undgik træk og kulde og var meget beviste om at være sunde for at holde immunforsvaret oppe.”

Der var fart på din karriere, da du blev gravid, og du var bla. på turné som højgravid. Hvordan kombinerede du de to ting?

“Ja, jeg var på tour i januar, da jeg 7 måneder henne. Det var fedt at optræde med ham i maven, og jeg blev mindre nervøs, fordi jeg havde ham med på scenen hele tiden. Jeg havde prøvet at gøre det nemt for mig selv ved at optræde i 3-4 forskellige catsuits, som kunne udvide sig i takt med, at maven voksede, og jeg havde på forhånd fået lavet lashes og lækre negle, så jeg kunne koncentrere mig om at synge og ikke bruge energi på at lægge makeup. Og så var drengene i mit band søde til at bære alle tingene.”

Shop

Take Care • Uldslippers Voksne

600 kr

Diversitet kom massivt på dagsordenen i 2020. Hvordan har det påvirket dig og din familie?

“Det er underligt, at der er kommet denne her racedebat. For mig er det ikke et spørgsmål, om der er racisme, for det er overalt. Jeg er mere optaget af, hvad vi kan gøre for at stoppe racismen, og at folk uddanner sig selv om det. Jeg håber, det fortsætter med at være i folks minds, så det ikke bare er en 2020-fashionting, og så har vi glemt alt om det i 2021. Jeg sidder bare og kigger på det og ser, om det er reelt, eller om det bare var dét med at lægge et sort billede op på Instagram. Der skal ligesom gøres noget.”

Meet’n’greet

Sangerinde Iris Gold, mor til August Cosmos på 4 måneder 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *