Giv mig glød! 

Januar er lang og sej, så vi har samlet de 5 ultimative skønhedsprodukter, der kan give dit ansigt en snert af sommerglød trods frostgrader, tørt indeklima og for lidt nattesøvn.  

 

Enzym rens 

En opfriskende vaskegel, som mildt renser huden for makeup og fjerner døde hudceller. Bruges morgen og aften for at give huden glød og mindske urenheder takket være indholdet af enzymer. Rensen skummer ikke op, men skal masseres ind i fugtet hud og skylles af med lunkent vand. Suppler med en vaskeklud de dage du har brug for et mere dybdegående rensritual. 

Enzyme Cleansing Gel fra Mario Badescu, 170 kr.  

 

Kultmasken 

Ingen glød uden at fjerne de døde hudceller først! Masken der har opnået kultstatus på grund af sin synlige effekt på hudens overflade efter10 minutter. Masken indeholder bl.a. naturlig syre fra ananas, passionsfrugt og papaya der fjerner døde hudceller og efterlader din hud glat og glødende. Masken er også den perfekte pre-party rutine. Prøv den dog en enkelt gang og se hvordan din hud reagere, da enkelte hudtyper kan være en anelse rød, en time efter masken er vasket af. 

Glycolactic Radiance Renewal Mask fra REN 390 kr.

1-2-3 glød! 

Den hurtigste og nemmeste vej til at give huden glød er selvbruner og den kommer i sprayform! Selvbruneren sprayes på ren hud og kan både bruges i ansigtet og på kroppen. Den fugtgivende formel tørrer hurtigt, smitter ikke af på tøjet og giver en naturlig farve i løbet af 3-5 timer. Brug den dagligt for at bygge din farve op eller hver 2-3. dag for at vedligeholde din glød. 

H2O Tan Mist fra James Read, 225 kr. 

Den ultimative creme 

Den silkeblød ansigtscreme fra californiske Gaelle Organic giver huden et blød fugtboost. Aloe vera og økologiske olier, såsom jojoba, sesam og abrikoskerne holder huden smidig og med en dugfrisk overflade. Brug cremen morgen og aften, lige efter du har renset dit ansigt, også på den fine hud omkring øjnene.  

Créme Supérieure fra Gaelle Organic, 495 kr. 

 Friske kinder 

Den danske makeup-artist Kirsten Kjær Weis står bag en af verdens bedste blushes. Den er økologisk, fås i et væld af smukke nuancer og har en cremet konsistens der samtidigt beskytter imod blæst og kulde. Dup den på æblekinderne for en dugfrisk effekt. Blushen kan også bruges på læberne, kombineret med lidt læbepomade. 

Desired Glow fra Kjær Weis, 389 kr.

 

Tekst Katrine Yde

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Mozhdeh Ghasemiyani

Er alle produkterne godt at brug under graviditeten eller skal man helst vente til efter?