To_the_moon_honey_mads_noergaard_Zalando_Caroline_bille_brahe_
Sponsoreret af Zalando

Caroline Bille Brahe om at elske sin nye krop

Hvad har moderskabet lært dig?

“Man får nogle andre værdier og finder ligesom ud af, at man ikke selv er den vigtigste i ens liv. Det giver en ro. Jeg synes også, man bliver et rarere menneske over for andre. Jeg tror, moderskabet gør noget godt for alle mennesker.”

I forbindelse med lanceringen af tøjkollektionen To The Moon, Honey x Mads Nørgaard har vi spurgt 8 kvinder, hvad moderskabet har lært dem. Du kan se kollektionen her

Liv og død i familien falder ofte sammen, og du mistede selv din far for kort tid siden. Hvordan har det været at være i sorg samtidig med, at du er gravid?

“Det var faktisk, da min far døde, at jeg fik lyst til at få et barn mere, selvom det var så kort tid efter, Sonya blev født. Der er noget smukt ved netop at skabe noget nyt og få en større familie, når man mister. Jeg var også gravid med Sonya, da Frederiks (Carolines mand, red.) far døde. Det er lidt mærkeligt at miste de der faderoller i ens liv. Men det har været hårdt at være gravid og være i sorg. Jeg prøvede at være der for min datter, min mor og min søster, og så kan man godt glemme sig selv lidt i det, så det kom ud i angst og nervøsitet og utryghed, som jeg har haft rigtig meget af i min graviditet.”

Hvordan ændrede din krop sig efter din fødsel?

“Ens maveskind vil altid forblive løsere, og jeg har fået strækmærker, og mine bryster ser anderledes ud. Det er jo en anderledes krop, jeg har nu, efter jeg har fået et barn, og det synes jeg bare er smukt.”

Meet'n'greet Topmodel Caroline Bille Brahe, mor til Sonya på 18 måneder og højgravid med termin i december

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *