Sponsoreret af UNIQLO

Beas favoritundertøj

Blødt og stretchy undertøj, du kan vokse i og en bh, der går i et med kroppen. To The Moon, Honeys medstifter Bea Fagerholt har samlet sine inderste favoritter fra UNIQLO, som ifølge hende hverken bør kunne ses eller mærkes

 

Jeg har længe været glad for at bruge UNIQLOs undertøj. Det har en virkelig god pasform, er blødt at have på og tilpasser sig kroppen uden at stramme. Det er også helt genialt, når man er gravid og har brug for at kunne vokse i sit undertøj, eller til tiden efter man har født, hvor man måske har et lidt anderledes forhold til sin krop. Disse trusser er helt simple i designet og fri for de syninger, der ellers godt kan komme til at lave buler under tøjet.

WOMEN AIRISM ULTRA SEAMLESS SHORTS 79 kr.

Jeg lægger stor vægt på, at mit undertøj er rart at have på og så selvfølgelig pænt under både en tanktop eller en hvid t-shirt. Det her er for en gangs skyld en bh, som jeg ikke glæder mig til at komme hjem og komme ud af. Den har ingen bøjler og går i ét med din krop, og skålen har en form, der klæder også en helt lille barm.

WOMEN 3D HOLD WIRELESS BRA 199 kr.

Det her er virkelig smart! For at du kan gå mere bekymringsfrit igennem din cyklus, er de her trusser teknologisk udviklet, så de kan absorbere op til 40 ml væske. De er designet i et hurtigtørrende, lugtbekæmpende og vandafvisende materiale, så du kan føle dig sikker og ren. Og så kan de selvfølgelig vaskes, så du kan bruge dem igen og igen.

WOMEN AIRISM ABSORBENT PERIOD PANTS 199 kr.

Lige nu får du 20% på alt UNIQLO innerwear ved at sige ’To The Moon, Honey’ ved kassen i butikken. Rabatten kan ikke benyttes med andre tilbud eller rabatter. Tilbuddet er gældende i perioden 11.-25. maj.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *