Podcast sponsoreret af L'Oréal Paris

Vores panel snakker om at være far på barsel

Far på barsel – det er da noget med at lave simreretter, sidde på café og arbejde mens baby sover, og at fylde dagen ud med aftaler? Hør vores panel fortælle om deres oplevelser og erfaringer med at være på barsel, og om hvorfor det er vigtigt at investere tid med sit barn, mens det er lille. Vi taler selvfølgelig også om øremærket barsel til fædre, især fordi en af paneldeltagerne er beskæftigelses- og ligestillingsminister Peter Hummelgaard, far til Gro, 3, og Dagmar på 9 måneder. I panelet sidder desuden advokat Carl Christian Illum, far til Conrad, 6, Hannah, 4, og Barbara, 2, og journalist Bo Norström Weile, far til Björk, 4, og Uma, 1.

“Jeg har aldrig haft så store eksistentielle kriser, som jeg havde på min barsel. Jeg var den eneste og den første i min vennekreds, der var på barsel, og jeg følte bare, jeg aldrig ville komme nogen vegne med min karriere.”

-Carl Christian Illum

 

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et nyt 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Se mere på lorealparis.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *