Sponsoreret af Zalando

Efterfødselssamtale med Bea Fagerholt – Om sædefødslen af sin første søn og senere drømmefødslen af sin anden søn, 3 uger før termin

Lyt med når To The Moon’s medstifter, Bea Fagerholt, fortæller om sædefødslen af sin første søn Frank og om drømmefødslen af lille Woody, der meldte sin ankomst 3 uger før sin termionsdato. Jordemoder Tilde Bøgild fra Smertefri Fødsel er som altid med på sidelinjen, til at besvare spørgsmål og forklarer forløbet i Beas fødsler.

 

“Da jeg begynder at sige de her dyreagtige presselyde, siger min jordemoder: “Hov, det lyder, som om at der er nogen, der har pressetrang.” Jeg bliver lagt om på ryggen, og så siger hun: “Det ligner en fod”. Og dér åbner jeg øjnene for første gang i en times tid. En fod! Det var ligesom det, der ikke måtte ske…”
Citat Bea Fagerholt

 

Du kan lytte ugens nye To The Moon Podcast nedenfor eller via Apple.

 

Podcasten er sponsoreret af Zalando. Vi har udvalgt vores personlige favoritter fra Zalando.dk, som du finder her.

To_the_moon_honey_podcast_efterfødselssamtalen_ zalando_bea_fagerholt_

 

  1. Cardigan 2. Halskæde 3. Kjole 4. Læbepomade 5. Hårbørste 6. Babykjole             7. Ansigtsrens 8. Natdragt

 

Vi er nået til årets sidste podcastepisode og slutter 2019 af med et af vores mest populære formater: Efterfødselssamtalen. Vi glæder os til endnu flere podcastudgivelser i det nye år og håber, at du har lyst til at lytte med.

 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Janni Hermansen

Kære Bea,

Tak for en vidunderlig beretning om dine fødsler. Er helt rørt.
Ps har den mest fantastiske oplevelse med igangsættelse da jeg fødte vores andet barn (blev sat igang da hun var lidt lille og jeg 40) :)… hørte dig nævne at du aldrig har hørt om en god oplevelse med igangsættelse …. det havde jeg i øvrigt heller ikke så forstår hvordan du havde det… men nu har jeg det heldigvis helt anderledes med det :).
Kh Janni

Caroline Laursen

Kære Bea (og Liv)
Tak for en god podcast om nogle vigtige emner!
Jeg vil gerne tilslutte mig Jannis kommentar. Jeg blev nemlig også sat i gang med Augusta-piller, da jeg var gået 14 dage over termin. Jeg var rigtig ked af det, da jeg også havde hørt dårlige historier om igangsættelse, men jeg havde en fantastisk fødsel, som kun varede 10 timer i alt fra første ve til min datter var født og ingen anden indgriben. Jeg synes det er værd at nævne, så andre kvinder ikke kun tror, at det er negativt at blive sat i gang 🙂
Kh Caroline

Bea Fagerholt

Kære Janni,
Tak for dine søde ord. Og fantastisk at høre om din gode oplevelse med igangsættelse, det er vigtigt med de positive historier. Vi planlægger også at lave noget om emnet da der jo er rigtig meget brugbar viden på området igangsættelse.
Dejligt du lytter med,
kh Bea

Bea Fagerholt

Kære Caroline
Tusind tak for din besked og fordi du lytter med. Det er virkelig dejligt at høre jeres positive erfaringer med igangsættelser – dem tror jeg der er brug for. Som jeg også har skrevet til Janni, så planlægger vi at lave noget om emnet – det glæder vi os til.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive 🙂
Kærlig hilsen Bea.