To_the_moon_honey_Mads_nørgaard_zalando_Kollektion_Bea-Fagerholt_Liv-Winther_Iris-Gold_Caroline-Harbo_

To The Moon, Honey lancerer tøjkollektion i samarbejde med Mads Nørgaard

Fra i dag kan den eksklusive kollektion af tøj til både mor og barn købes hos Zalando.

 

Vi har glædet os helt vildt til at at dele denne nyhed med jer! Vi har nemlig kastet os ud i at lave en tøjkollektion sammen med Mads Nørgaard, som forhandles eksklusivt hos Zalando.

Inspireret af kvindekroppen og en mor på farten har vi designet en kollektion, som alle kvinder kan bruge, også når de er gravide. Om hun cykler til og fra arbejde, står på en legeplads, roder rundt på gulvet med sine børn, har en smuk gravid mave eller lige har født, så håber vi, hun vil føle sig godt tilpas i vores kollektion, der både er klædelig og behagelig.

Når vi taler med gravide kvinder og fotograferer dem til vores Baby Bump-artikler fortæller de fleste, hvordan deres voksende maver inviterer til at prøve noget nyt og gør, at de tænker mere kreativt. Flere har behov for noget stramt fremfor stort, som fremhæver maven og kroppens silhuet. Vi spurgte 8 kvinder, der inspirerer os, om de ville være med i kampagnen for Mads Nørgaard x To The Moon, Honey, som vi skød over to dage. Det var fantastisk og hektisk på samme tid – præcis som moderskabet. Du kan se resultatet og læse små interviews med de forskellige kvinder her.

 Kollektionen består af 22 styles til mødre samt børn i alderen 2-16 år. Den byder på alt fra bløde jerseykjoler, matchende sæt til mor og barn til fine stofnet, der kan bruges til weekendture, pusletaske og alt derimellem. Kollektionens farvepalette består af camel, blå og hvid og kan bruges af både drenge og piger. Hvert produkt er skabt af miljøvenlige materialer som økologisk bomuld, recycled polyester m.m. 

Se kollektionen her!

 

Fot0 Rasmus Skousen

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *