To The Moon, Honey har lavet en fødselsdagskalender

En kalender til børneværelset, der samler familiens og vennernes fødselsdage. Kalenderen illustrerer årets cyklus og giver anledning til flere givende samtaler om barnets fødsel, at fejre andre, årstidernes skiften og særlige mærkedage

 

På To The Moon, Honey beskæftiger vi os dagligt med fødsler – og ved hver fødsel hører også en fødselsdag. Derfor føltes det helt naturligt at udvikle en fødselsdagskalender, der kan pryde væggen på børneværelset eller hænges op på opslagstavlen. Kalenderen er i samarbejde med To The Moon, Honey illustreret af dygtige Julie Celine Zwicky, som har skabt et eventyrligt univers, man får lyst til at gå på opdagelse i, og som giver anledning til mange snakke med barnet omkring årets begivenheder og mærkedage.

En fødselsdag er en helt særlig dag i et barns liv, hvor det fejres og markeres, at man er rundet endnu et år. De fleste børn ser hele året frem til denne dag, og med kalenderen er det nemt at give barnet et overblik og en forståelse for årets cyklus.

Kalenderen holder styr på fødselsdage, men illustrerer samtidig årets mange særlige begivenheder såsom påske, jul og fastelavn, samt årstidernes skiften. Det gør, at man kan tale med sit barn om, at det for eksempel har fødselsdag, når der er æbler på træerne, eller når det er sæson for græskar. For de større børn kan man øve månederne og tale om, hvor mange dage der er på en måned og et år. 

Som mødre ved vi, hvor stor betydning barnets fødselsdag har, ikke kun for fødselaren, men også hos forældre vækker dagen mange følelser. At mindes den dag man blev mor og dvæle ved årene der er gået, er en fin stund til refleksion. Derfor giver dagen også anledning til at tale med sit barn om dets fødsel. Der sker noget særligt hos barnet, når det får fortalt, om dengang det kom til verden, som er en hyggelig stund for både barn og forældre. 

Netop fordi ens barns fødselsdag også er stor dag for en selv, bliver man både glad og rørt når venner og veninder sender fødselsdagshilsner på ens barns fødselsdag. Med denne fødselsdagskalender skaber man sammen med sit barn en bevidsthed omkring, at vi alle er kommet til på forskellige tidspunkter af året og at det både er hyggeligt og vigtigt at fejre andre. 

Fødselsdagskalenderen er en evighedskalender der kan bruges år efter år, og der er derfor ikke indskrevet ugedage på den. Kalenderen er tænkt som en fødselsdagskalender, men den kan også sagtens bruges som en årskalender, der holder styr på familiens begivenheder og aftaler. 

Kalenderen måler 55,5 cm x 42,5 cm, og er trykt på kvalitetskarton med et hul øverst i midten til ophæng.

Kalenderen kan købes i To The Moon, Honeys webshop her og koster 240 kr.

Shop

Fødselsdagskalender

150 kr

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *