To_The_Moon_Honey_Bea_Fagerholt_Liv_Winther_Beauty_Favoritter_2018_

Produkterne vi brugte rub og stub af i 2018

Nytåret står for døren og det giver anledning til, at kigge dybt ind i badeværelsesskabet på de produkter, der er blevet brugt flittigst gennem året. Liv og Bea, kvinderne bag To The Moon, Honey, deler her deres favoritter fra 2018.

 

Bea: Januar markerede et nyt kapitel for mig, det var nemlig den måned jeg stoppede helt med at amme. Jeg har hverken brugt parfume da jeg var gravid eller ammede og jeg vænnede mig ret hurtigt til at nøjes med hårparfume i ny og næ. Da jeg begyndte at bruge parfume igen, gik det op for mig, hvor meget jeg faktisk havde savnet det. Jeg har i snart 10 år brugt særligt to dufte fra Hermès, den lette Un Jardin après la Mousson mikset med den lidt mere krydrede aftenduft Elixir des Merveilles Eau de Parfum fra Hermès, 850 kr. 

 

Liv: Februar betyder tør og udpint hud. Min søn på 18 måneder får eksem i haserne i vinterhalvåret. Det eneste der virker, er Tromborgs Lip Cure, som jeg smører direkte på de røde pletter, lige efter han har været i bad. Konsistensen er som en creme og derfor nem at smøre ud. Selv bruger jeg den som læbekur inden jeg skal sove.

Lip Cure fra Tromborg 140 kr.

 

Liv: Marts måned brugte jeg i Thailand hvor jeg afsluttede min barsel.  Jeg havde pakket en økologisk selvbruner der skulle få mig gennem den første blege uge. Om jeg er i udlandet eller hjemme, foretrækker jeg den super nemme (og idiotsikre) version, nemlig i form af en bodylotion. Jeg har siden brugt Amazing Spaces økologiske version, som giver det mest naturlige resultat og perfekte lysebrune nuance – den kan også bruges i ansigtet. Påføres som en ganske almindelig bodylotion, men husk og vaske dine hænder lige bagefter.

Skin Glow Face & Body Tan Amazing Space 350 kr.

 

Bea: April var præget af vuggestue-starts-sygdom og min søn fik både feber og falsk strubehoste for første gang – og vi blev kastet tilbage til afbrudte nætter. Jeg har siden jeg fødte været diktatorisk omkring min søvn og forsøgt at skabe de bedste betingelser for natten. Det inkluderer dels min højt elskede sovemaske og 3 tabletter Magnesium – de indeholder udover magnesium også B vitamin, som gør dem let optagelige. Tilskuddet er hormonregulerende og derfor især godt under en graviditet, amning eller op til menstruation.

Essential Minerals M3 fra Puori, 179 kr.

 

Liv: Maj måned bukkede mit hår under, efter 5 uger i Thailands sol og et år med amning. Der var korte nye hår der stak i alle retninger! Jeg har brugt Anti.Gravity Spary i snart 10 år. Den volumengivende spray giver, i samspil med føntørring, lige den struktur jeg kan lide. Dog måtte jeg mikse en plejende Protein Spray fra Less is More ind i mine styling rutiner. Det fjerner lidt volumen og gav ekstra pleje til mine trætte spidser. De to produkter er i øvrigt den mest perfekte styling-duo, ammehår eller ej.

Anti.Gravity Spray fra kevin Muprhy 210 kr.

 

Liv: Juni var jeg ærligt så træt at jeg ikke kunne se ud af øjnene, men et besøg hos Aesop i Store Strandstræde fik mine øjne op for cremen jeg aldrig har givet den store opmærksomhed – nemlig øjencremen. Jeg kender flere makeup-artister der har udråbt Aesops version som verdens bedste øjencreme. Og jeg stemmer i: den føles mild på huden, blender fint med makeup og giver et dugfriskt og blødt filter til øjenomgivelserne. Den lille krukke er kostbar, men holder til gengæld i 9 måneder.

Parsley Seed Anti-Oxidant Eye Cream fra Aesop 600 kr.

 

Liv: Juli blev måneden hvor det klassiske efterspil med uren hud, ovenpå graviditet og amning viste sig. Mine urenheder begyndte at dukke op omkring hagen og i panden. Jeg dupper dem med Drying Lotion på en vatpind og trøster mig med at det går over. Det gjorde det i hvert fald da jeg døjede med samme problem efter min første graviditet.

Drying Lotion fra Mario Badescu 175 kr.

 

Liv: August var måneden hvor Glossier indtog Danmark. Mærket kom på markedet i 2014 og jeg har siden prøvet en del af deres produkter. Jeg fik deres flydende blushes i alle nuancer, til deres lanceringsmiddag og særligt farven Dusk blender perfekt ind med min hudtone. Den kommer jeg til at købe igen og igen. Dup lidt på æblekinderne og træk den ud til kindbenene – for et solkysset look kan du give næseryggen et strejf også.

Cloud Paint i Dusk fra Glossier 140 kr.

 

Bea: September i København og jeg møder grundlæggeren af det britiske hudplejemærke Aurelia, Calire Vero. Mælkesyrebakterier til maven er langt fra nyt, men du har måske bemærket, at det er blevet mere og mere velkomment i hudplejeprodukter. Britiske Aurelia er et af de førende skønhedsmærker, der bruger mælkesyrebakterier i deres produkter og jeg har forelsket mig i mærkets cremede rens. Jeg påfører den på tør hud og vasker den af med den muslin cloth som følger med produktet.

Miracle Cleanser fra Aurelia, 395 kr.

 

Bea: Oktober har altid været en udfordrende måned for min hud, da årstid og temperatur skifter. Inden mit morgenbad masserer jeg denne milde ansigtsscrub ind i ansigtet, især omkring næsen og hagepartiet, hvor jeg har større tendens til tilstopning. Massen er dejlig fed så huden føles på ingen måder strippet efterfølgende, men derimod gennemfugtet. Bruges et par gange om ugen.

Acai Facial Scrub Mask fra Rudoplp Care, 295 kr.

 

Bea: November er måneden, hvor jeg skruer op for mine ugentlige karbade. Gerne lange og varme. Jeg er en kæmpe olie junkie og jeg er især blevet glad for kropsolien fra Laouta. Olien er produceret på den græske ø Karpathos, hvor Evi Lachana og hendes mor dyrker de ingredienser, olien er baseret på. Et samsurium af oliven, mandel, grape og abrikoskerneolie efterlader huden blød og velduftende.

Deep Hydrating Body Oil fra Laouta, 225 kr.

 

Bea: December har været den travleste måned i år med lanceringen af To The Moon, Honey. Jeg har virkelig følt mig grå i masken og her er denne peeling kommet mig til undsætning. Jeg bruger den altid om aftenen, og det vil jeg anbefale alle andre, da huden reagerer ved at blusse op en god halv time efter brug (!) Masken opløser døde hudceller med bla. AHA syre og føles derfor lidt prikkende på huden. Den påføres i et tyndt lag og skal virke i 5 minutter første gang du bruger den, derefter kan man arbejde sig frem mod 10-12 minutter. Jeg bruger den ca. 1 gang om ugen.

Peel Maske fra Ecooking, 269 kr. (Bea)

Liv & Bea, kvinderne bag To The Moon, Honey, har som tidligere skønhedsredaktører testet over 5000 produkter og her deler de deres favoritter fra året der er gået.

 

Liv Winther, 42 år, mor til Eddie på 18 måneder og Liam på 11 år.

Har gennem de sidste 12 år arbejdet som skønhedsredaktør på bla. Costume og Cover. Liv er oprindeligt uddannet makeupartist og hårstylist og ved derfor en ting eller to om skønhedsprodukter. Læs om hendes personlige favoritter fra 2018 her.

Bea Fagerholt, 30 år, mor til Frank på 18 måneder.

Bea har gennem de sidste 15 år arbejdet i modebranchen og har blandt andet været skønhedsredaktør på magasinet Eurowoman. Læs om hendes personlige favoritter fra 2018 her.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *