To_the_moon_honey_mads_noergaard_Zalando_Noor_yassin
Sponsoreret af Zalando

Noor Yassin om at blive mor til et barn med Downs

Du fortalte første gang i en podcast med To The Moon, Honey, at der gik 5 uger, fra du fødte din søn, Daniel, til I fandt ud af, at han er født med Downs syndrom. Hvilke reaktioner fik du på den podcastepisode?

“Jeg tror, jeg fik over 500 beskeder i den uge, hvor podcasten kom ud. Det var virkelig, virkelig overvældende. Jeg får stadig reaktioner, mest fra kvinder, men også fra mænd. Det, der gør stærkest indtryk, er den indlevelse og empati, som folk viser mig, og at de har taget sig tid til at skrive til mig, selvom de ikke kender mig. Og at de kan bruge det, jeg sagde i podcasten, i deres eget liv. Jeg bliver allermest glad, når andre kvinder i lignende situationer, som også har fået et anderledes barn med for eksempel autisme eller som er multihandicappede, skriver, at det har hjulpet dem at høre podcasten og til at omstille sig i den situation, de er i. Det betyder rigtig meget.”

I forbindelse med lanceringen af tøjkollektionen To The Moon, Honey x Mads Nørgaard har vi spurgt 8 kvinder, hvad moderskabet har lært dem. Du kan se kollektionen her

Hvad har din mor lært dig, som du har taget med ind i dit eget moderskab?

“Jeg tror, det er dét med have let til latter og at være rummelig. Og at have empati. Det, synes jeg, at jeg har givet videre til min store søn. Når vi går tur, kan han udbryde: “Sikke en flot himmel” eller “Se nogle flotte blomster”. Sådan husker jeg min mor og hendes evne til at se skønheden i det enkelte. Hun er her desværre ikke mere.”

Hvornår føler du dig mest forbundet med dine børn?

“Når jeg kan mærke deres behov for mig. At de har brug for mig, når de har slået sig. Når de glade viser mig noget, de er stolte af. Der er ikke noget bedre, end når jeg kan få lov til at give dem den omsorg, de har brug for.”

Meet'n'greet Rekrutteringschef Noor Yassin, mor til Gabriel på 5 år og Daniel på 1 år 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *