To The Moon, Honeys julegavefavoritter

Sovemaske, gode bøger, et kit til blød hud og en pyjamas til de sløve juledage. I dag er det 1. december og i den anledning har vi på To The Moon samlet vores julegavefavoritter, så du kan forkæle din søster, svigerinde eller en nybagt mor, der fortjener lidt ekstra selvomsorg. Der er også gaver til de mindste, som opfordrer til leg og hyggelige stunder

 

Gaver til under 500 kr

Det her er den perfekte duo til vinterhuden. Børst først hele kroppen med lange strøg inden et dejligt bad. Det vækker kroppen til live, og døde, tørre hudceller fjernes, så den blødgørende Body Oil efterfølgende kan trænge ordentligt ind. 

GAVEÆSKE tør efterårshud
Shop

Gaveæske der giver blød hud med glød

499 kr

Drop Opdragelsen er en fantastisk bog at give til kommende forældre og til forældre med børn i alle aldre. Bogen giver et indblik i, hvorfor stemningen i familien er helt essentiel for børns trivsel, og gør læseren klogere på, hvorfor det kan betale sig at droppe kritik og skæld ud.

HONEY Hydra Serum er To The Moon, Honeys eget produkt. Det er et potent fugtserum, hvis vigtigste formål er at tilføre huden et nærende fugt-boost. Serummet passer til alle hudtyper, og er den ultimative selvomsorg for den trætte mor.

Shop

HONEY Hydra Serum • Hyaluronic acid & niacinamide

560 kr

 

Gaver til under 1000 kr

De her lammeuldsfutter er en klar favorit til vinteren og er den perfekte gave til den ammende mor, der skal holde fødderne varme hele tiden. Og når først du har stukket fødderne i dem vil du mærke, hvorfor vi er så vilde med dem.

Shop

Take Care • Uldslippers Voksne

600 kr

En sovemaske er et stærkt vanedannende remedie, der er med til at optimere din søvn. Sovemasken er lavet i 100% silke, så den er blød og skånsom mod den sarte hud omkring øjnene. Giv den til en nybagt mor, eller andre der kæmper med søvnen, og har brug for at få det bedste ud af timerne på langs.

Shop

The beauty sleeper • Silke sovemaske meadow green

1.175 kr

Cecilie Nachman har givet den håndlavede æske et smukt revival. Æskerne er lavet af franske vintagetekstiler og findes i forskellige former og farver. Æsken vil pynte på natbordet eller badeværelseshylden, og kan bruges til at gemme alt fra smykker til små minder og personlige noter i. En virkelig fin julegave til en god veninde eller søster. 

Gaver til under 2000 kr

Den fine hvide skjorte måtte gerne ligge under træet til os selv. Skjorten er designet med en løs silhuet for et oversize look, med fine blondedetaljer omkring hals og håndled.

On Cloud Nine er et dansk pyjamasmærke, og de har skabt pyjamassen, som man får lyst til at bo i! Den kan bruges som sæt til de sløve juledage eller hver for sig – bukserne med en strik og et par sneakers og skjorten til jeans. 

Shop

On Cloud Nine • Klassisk pyjamas

1.200 kr

Til de mindste familiemedlemmer

En elefanthue er helt uundværlig til efteråret og vinteren. Denne er strikket i det blødeste cashmere, som holder ører og hoved dejligt varm og fungerer samtidig varmeregulerende. Huen har en perfekt pasform og på trods af den fine kvalitet er huen slidstærk og kan holde flere vintre – og til flere børn over år.

Fedtestads og øregas og dyrepassertis. Den perfekte og humoristiske højtlæsningsbog på rim, med flotte illustrationer, der handler om de to stygge hekse, Fikkedik og Falderina. Bogen er velegnet til højtlæsning for børn over 4 år, og er ganske underholdende også for den voksne læser selv. 

Halskæden fra Noell er sammensat af krystaller og rav som healer og bringer ro i krop og sind – perfekt til de travle små, der kan have brug for lidt ekstra hjælp til at fordøje alt, hvad der sker omkring dem. Halskæden kan bruges af børn fra 4-6 måneders alderen og helt op til 10 år, da den kan forlænges i takt med alderen.

Shop

Noell Crystals • Krystal børnehalskæde

299 kr 130 kr

En virkelig fint illustreret pop op-bog, der lærer barnet om årets gang. Bogen gennemgår alle måneder og årstider, deres kendetegn i naturen og årets fester, højtider og traditioner.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *