To The Moon, Honeys julegavefavoritter - TO THE MOON, HONEY

To The Moon, Honeys julegavefavoritter

Skiluffer, gode bøger, et kit til blød hud og en pyjamas til de sløve juledage. I dag er det 1. december og i den anledning har vi på To The Moon samlet vores julegavefavoritter, så du kan forkæle din søster, svigerinde eller en nybagt mor, der fortjener lidt ekstra selvomsorg. Der er også gaver til de mindste, som opfordrer til leg og hyggelige stunder

 

Gaver til under 500 kr

Det her er den perfekte duo til vinterhuden. Børst først hele kroppen med lange strøg inden et dejligt bad. Det vækker kroppen til live, og døde, tørre hudceller fjernes, så den blødgørende Body Oil efterfølgende kan trænge ordentligt ind. 

GAVEÆSKE tør efterårshud
Shop

Gaveæske der giver blød hud med glød

499 kr

Drop Opdragelsen er en fantastisk bog at give til kommende forældre og til forældre med børn i alle aldre. Bogen giver et indblik i, hvorfor stemningen i familien er helt essentiel for børns trivsel, og gør læseren klogere på, hvorfor det kan betale sig at droppe kritik og skæld ud.

Shop

Drop opdragelsen af Fie Hørby

250 kr

Kartoteks familiekalender for 2023 er illustreret af Line Jensens humoristiske og finurlige streg. Kalenderen hjælper hele familien med at holde styr på vigtige datoer og aftaler, og pynter samtidig på væggen.

HONEY Hydra Serum er To The Moon, Honeys eget produkt. Det er et potent fugtserum, hvis vigtigste formål er at tilføre huden et nærende fugt-boost. Serummet passer til alle hudtyper, og er den ultimative selvomsorg for den trætte mor.

Shop

HONEY Hydra Serum 30 ml

490 kr

 

Gaver til under 1000 kr

De her lammeuldsfutter er en klar favorit til vinteren og er den perfekte gave til den ammende mor, der skal holde fødderne varme hele tiden. Og når først du har stukket fødderne i dem vil du mærke, hvorfor vi er så vilde med dem.

Shop

Uldslippers

600 kr

En sovemaske er et stærkt vanedannende remedie, der er med til at optimere din søvn. Sovemasken er lavet i 100% silke, så den er blød og skånsom mod den sarte hud omkring øjnene. Giv den til en nybagt mor, eller andre der kæmper med søvnen, og har brug for at få det bedste ud af timerne på langs.

Et sæt pæne, polstrede og varme skiluffer er uundværlige til vinteren. Denne udgave fra H2O Fagerholt er i vandafvisende nylon, har et justerbart fit og en smart rem til håndleddet som sikrer, at de ikke forsvinder.

Cecilie Nachman har givet den håndlavede æske et smukt revival. Æskerne er lavet af franske vintagetekstiler og findes i forskellige former og farver. Æsken vil pynte på natbordet eller badeværelseshylden, og kan bruges til at gemme alt fra smykker til små minder og personlige noter i. En virkelig fin julegave til en god veninde eller søster. 

Shop

Håndlavede tekstil æsker

750 kr

Gaver til under 2000 kr

Den smukke hvide bluse fra Skall Studio måtte gerne ligge under træet hos os selv. Blusen har en fin flæse både foran og bagpå ved skulderen, som giver et flot fald, og på ærmerne fine detaljer med læg og blonder. Blusen er i 100% tætvævet bomuld og lukkes i nakken med en lille, enkel knap.  

Det her er den perfekte kjole til både sommer og vinter. Kjolen er lavet i 100% økologisk bomuldsvoile og har et let for, så den både kan bruges med et par uldstrømpebukser og støvler, og til sommer med bare ben og sandaler.

Shop

Skall Delphine dress i sort

1.900 kr 1.130 kr

On Cloud Nine er et dansk pyjamasmærke, og de har skabt pyjamassen, som man får lyst til at bo i! Den kan bruges som sæt til de sløve juledage eller hver for sig – bukserne med en strik og et par sneakers og skjorten til jeans. 

Shop

Klassisk pyjamas i hvid med coral kant

1.200 kr

Til de mindste familiemedlemmer

Tyske Stockmar er verdenskendt for deres kvalitet indenfor farver, og deres produkter er både plast- og giftfrie. De her naturlige farvestifter er lavet af bivoks i 8 forskellige flotte farver, som er lækre at tegne med og ligger godt i hånden, også hos de helt små. 

Shop

Farvestifter - 8 stk

139 kr

Fedtestads og øregas og dyrepassertis. Den perfekte og humoristiske højtlæsningsbog på rim, med flotte illustrationer, der handler om de to stygge hekse, Fikkedik og Falderina. Bogen er velegnet til højtlæsning for børn over 4 år, og er ganske underholdende også for den voksne læser selv. 

Shop

Fikkedik & Falderina - Hekserim

280 kr

En vendbar pirathat som lægger op til mange timers sjov, fantasi og leg. Hatten har en justerbar velcro-lukning, som gør at den passer til børn i alle aldre.

Halskæden fra Noell er sammensat af krystaller og rav som healer og bringer ro i krop og sind – perfekt til de travle små, der kan have brug for lidt ekstra hjælp til at fordøje alt, hvad der sker omkring dem. Halskæden kan bruges af børn fra 4-6 måneders alderen og helt op til 10 år, da den kan forlænges i takt med alderen.

Shop

Rainbow - krystal børnehalskæde

289 kr

Det svenske firma Debresk laver legetøj af høj kvalitet, der stimulerer fantasi og kreativitet og som tåler at blive brugt og kan gå i arv. Den her lille brandbil er håndlavet i træ og er behandlet med naturlig olie, og er en dejlig gave til de mindste børn i familien. 

Shop

Håndlavet brandbil i træ

165 kr

En virkelig fint illustreret pop op-bog, der lærer barnet om årets gang. Bogen gennemgår alle måneder og årstider, deres kendetegn i naturen og årets fester, højtider og traditioner.

Shop

Årets 12 måneder - Min bog om årstiderne

160 kr

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Luk

Ingen varer i kurven.