Barabara_potts_podcast_interview_Saks_potts_
Sponsoreret af L'Oréal Paris

Mama: Designer og iværksætter Barbara Potts

Med et par tusind på lommen og en kuffert fuld at farverige pelse skaber designer og iværksætter Barbara Potts sammen med veninden og forretningspartneren Cathrine Saks modebrandet Saks Potts, da de kun er 19 år gamle. I dag tæller kunderne Beyoncé, Rihanna og Kardashians, og duoen er netop blevet valgt til Forbes europæiske ’30 under 30’-liste. Hør Barbara fortælle om opbygningen af Saks Potts, og især om det skelsættende kapitel, der udfolder sig, da hun ved en voldsom fødsel bliver mor til datteren Uma Eloise og oplever en efterfødselstid præget af kolik, hvilket alt sammen munder ud i følelsen af ikke at kunne finde ud af moderskabet.

“Jeg kan huske, jeg tænkte ‘jeg er lige blevet mor!’ Det er jo mig, der skal gå op og ned ad gangen, det er mig, der skal skifte hendes ble, det er da mig, der skal passe på hende. Men jeg kunne bare ikke. Min krop var simpelthen brugt op. Den var fuldstændig smadret.”

-Barbara Potts

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

 

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Læs mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *