Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om at have 7, 8 og 9 børn

I denne episode taler vi med tre kvinder, der tilsammen har 24 børn. Vi får et fascinerende indblik i, hvordan hverdagen foregår med så mange børn, og det nærmest vanedannende i at få en baby. Kan man dagligt nå at tune ind på alle sine børn? Hvordan putter man 7 børn samtidig? Og bliver man nogensinde inviteret, når ens familie nærmest udgør et minisamfund? Panelet består af børnehaveklasseleder Helle Hirshals, mor til 7 børn, læge Rie Banner-Voigt, mor til 8 børn, og terapeut Christina Grouleff-Tatarczuk, mor til 9 børn.

“For mig er det næsten en åndelig oplevelse at være gravid. Der kommer en fuldstændig vild ro i min krop og i mit hjerte. Jeg bliver så tunet ind på, hvad der er vigtigt her i livet, når jeg er gravid.”

-Christina Grouleff-Tatarczuk

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. Et innovativt tech-beauty brand, der bliver lanceret i foråret 2022. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi identificerer præcis, hvad dit hår har behov for. Skriv dig op på lulab.com og få mere information om lanceringen til foråret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *