Liv Winther: Mine bedste råd til en mild og effektiv renserutine

For Liv Winther går vejen til en sund og levende hud gennem en enkel og mild renserutine. Her deler hun sine bedste råd til at få indkorporeret et effektivt, dagligt renseritual, om hvilke ingredienser hun altid går udenom og om drømmerenseproduktet fra HONEY

 

Hvad er dit go-to renseprodukt for at holde huden sund og i balance?    

“Jeg renser min hud med HONEY Cleanser hver aften. Jeg masserer den cremede, gel-agtige rens ind i huden og lader produktet sidde, mens jeg børster tænder. Jeg elsker, hvordan magnesium og calcium beroliger og virker styrkende på min huds barriere. Cleanseren indeholder også avokadoolie og aloe vera der sikrer, at min hud altid føles blød og genopfrisket efter rens. Med HONEY Cleanser er det lykkes at skabe mit drømmerenseprodukt, der ikke går på kompromis med hverken effekt eller blidhed, og så har den hele tre certificeringer. Det er jeg ret stolt af.”

Hvilke særlige egenskaber bør man efter din mening gå efter i et renseprodukt?

“Jeg undgår selv sulfater, der udtørrer min hud, og går i stedet efter cremede, milde renseprodukter, hvor huden føles ren og blød bagefter.”

Hvordan ser dit renseritual ud?

“De fleste morgener nøjes jeg bare med at skylle mit ansigt med vand for at beskytte min huds mikrobiom, det vil sige dens naturlige bakterieflora, der er med til at beskytte huden. Efter jeg har skyllet ansigtet påfører jeg Hydra Serum, venter et par minutter, og så slutter jeg af med vores nye Everyday Face Cream, der fungerer som den perfekte base under min makeup.

Shop

HONEY Everyday Face Cream • Deep hydration & repairing

460 kr

Om aftenen renser jeg min hud med HONEY Cleanser, og bruger enten Hydra Serum fra HONEY eller få dråber af EGF Serum fra Bioeffect. Jeg har Ansigtscremen med A-Vitamin fra Beauty Space liggende på mit natbord, som jeg påfører lige inden, jeg skal sove. Hver anden dag bruger jeg en vaskeklud i kombination med Cleanser for at rense lidt mere i dybden. Her har jeg fokus på tør hud omkring på hage, ved næsen og omkring mine bryn. Mit renseritual gør plads til, at min hud får mest muligt ud af de produkter, jeg påfører efterfølgende.”

Shop

HONEY Cleanser • Purifying face wash

300 kr

Hvad gør du for at rense huden i dybden, hvis du føler, den har behov for det?

“Udover at bruge en vaskeklud, så elsker jeg masker, der både peeler og giver fugt, og så får jeg en ansigtsbehandling hos Sofie Jørgensen hos Pure Senses fire gange om året. Hun kigger min hud grundigt efter, laver dybderens, masserer, peeler og lægger en fugtmaske fra Amazing Space – jeg føler mig som et nyt menneske bagefter.”

Hvad betyder dit renseritual for dig?

“Mine renserutiner har tidligere været forbundet med dårlig samvittighed, da jeg ikke altid har fået renset min hud to gange om dagen, som jeg ellers følte jeg ’skulle’. Derfor er jeg virkelig glad for, at nyere forskning viser, at huden faktisk har godt af at få ro og at vejen til en sund hud også kan ligge i en enkel og mild renserutine.”

Tekst Liv Winther Foto Sissel Abel

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *