To The Moon, Honeys efterårsfavoritter

Efteråret er over os og for mange børnefamilier står efterårsferien for døren. Vi har lavet et udpluk af vores efterårsfavoritter, der byder på alt fra varme uldfutter og hyggelige brætspil til selvomsorg i mørket 

 

Hyggelige stunder på børneværelset

Familiebrætspillet Alle mine følelser – indeni og udenpå støtter, på en sjov og hyggelig måde, barnets følelsesmæssige udvikling. Spillet er beregnet til børn fra 3 år og opefter og giver en sjov og hyggelig spilleoplevelse samtidig med, at hele familien, børn som voksne, øver sig i at tale om og mærke sine følelser – både de rare og de svære. Målet på sigt er at skabe en familiekultur, hvor det er naturligt at tale om de følelser man oplever i hverdagen.

De skønne lammeuldsfutter fra Take care er en klar favorit! De holder alle små børnefødder varme i de kolde måneder og det føles som at gå på skyer.

Shop

Take Care • Uldslippers Børn

250 kr

Denne smukke halvmåne med sky er perfekt som natlampe på børneværelset. Som alle andre Heico lamper har den et varmt og afdæmpet LED lys, som giver tryghed til de små ved sovetid. Om lampen er tændt eller ej, så pynter den så fint på børneværelset.

På tur i skoven

 

Forstørrelsesglas, lommelygte, kikkert og kompas og insektglas med forstørrelse er alt hvad man har brug for, når man skal på opdagelse. Hvad enten det er ude i den store verden, i haven, på stranden, i skoven eller måske i vindueskarmen er der mulighed for at finde og undersøge de spændende planter og krible-krable dyr. Der er masser af læring i sættet, og det hele er lige til at gå til – også på en kedelig gråvejrsdag.

Hold dit barn varm med den smukke cardigan fra færøske Gudrun & Gudrun. Cardiganen er skabt i den dejligste, bløde blanding af økologiske uld og alpaca.

En elefanthue er helt uundværlig til efteråret og vinteren. Denne er strikket i det blødeste cashmere, som holder ører og hoved dejligt varm og fungerer samtidig varmeregulerende. Huen har en perfekt pasform og på trods af den fine kvalitet er huen slidstærk og kan holde flere vintre – og til flere børn over år.

Mor har også ferie

 

Danske Peech står bag de fineste vibratorer, som alle er designet i diskrete former og farver og udført i bløde materialer. Peech har en mission om at udbrede forståelsen af sexlegetøj, som værende en del af personlig velvære og selvkærlighed, og som et redskab til at lære sig selv at kende på. Den lille vibrator Corny er meget alsidig og powerfuld, og kan med sine 10 forskellige vibrationsmønstre give en målrettet stimulering af kroppens mest sensitive områder. 

Shop

Peech • Pawny vibrator

365 kr

Vores best seller HONEY Hydra Serum er et potent fugtserum, hvis vigtigste formål er at tilføre huden et nærende fugt-boost. Serummet er bl.a. tilsat den veldokumenterede vidunderingrediens niacinamid, som styrker hudens egen kollagenproduktion og beroliger rødme og hyperpigmentering og er en rigtig god hjælper i vinterhalvåret. Serummet passer til alle hudtyper, og er den ultimative selvomsorg for den trætte mor.

Shop

HONEY Hydra Serum • Hyaluronic acid & niacinamide

560 kr

Den luksuriøse sovemaske i 100 % silke er et stærkt vanedannende remedie. Masken lukker al lys ude og er dermed med til at sætte gang kroppens naturlige produktion af melatonin, også kaldet ‘søvnhormonet’. Sovemasken er blød og skånsom mod den sarte hud omkring øjnene og elastikken af silke beskytter dit hår og sikrer at masken sidder godt. Den er også er ideel, hvis man skulle være så heldig at snige en lur ind midt på dagen.

Shop

The beauty sleeper • Silke sovemaske meadow green

1.175 kr

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Hej. Har I farvekoden på de blå vægge i børneværelset, som I kan dele? Det er sådan en smuk blå farve.