Sponsoreret af Puori

Ego: Om små børn i skilsmissefamilier

Hvordan hjælper og støtter man bedst sit lille barn, når man skal skilles? Hvilken deleordning passer bedst til barnets alder? Og hvordan man går til mærkedage og højtider som jul? Vi taler med psykolog Malene Angelo med speciale i børnepsykologi og ansat i Børns Vilkår om, hvordan små børn under 6 år oplever tilværelsen, efter at deres forældre er gået fra hinanden, og hvad det kræver af os voksne, når barnet ikke har det samme sprog som ældre børn.

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Ego-podcast er sponsoreret af Puori. Sammen med Puori har To The Moon, Honey skabt et helt nyt kollagentilskud med navnet CP3 Beauty, som er udviklet særligt til kvinder, der ønsker at pleje huden indefra. CP3 Beauty er spækket med mineraler og vitaminer og indeholder bl.a. hyaluronsyre, zink, B6 og C-vitamin. Hvis du er gravid eller ammer anbefales det ud fra et forsigtighedsprincip, at du taler med din læge inden indtag. Lige nu får du 25% på ét køb hos Puori.com ved brug af koden ‘ToTheMoonHoney’. Se mere på Puori.com

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *

Psykologen fra Børns Vilkår undlader at nævne eksistensen af nyere og omfattende peer reviewed forskning, der dokumenter at børn med god, stabil og omfattende kontakt til begge forældre gennem opvæksten over tid klarer sig bedst – på niveau med børn i intakte familier.

For børn, hvor konflikt og samarbejdsproblemer præger forældrerelationen er det vigtigste ligeværdige samværsordninger.

For børn, hvor forældrekonflikt er begrænset og samarbejdet fint, kan mere skæve ordninger være lige så gode.

Ovenstående gælder på tværs af børn i alle aldre – uanset forskelle i forældrestile og hjemmenes økonomi.