To_the_moon_podcast_julie_sangenberg_Foedselsberetning_efterfødselssamtalen_
Podcast sponsoreret af Mofibo

Julie Zangenberg om at forberede sin krop i et år på at blive gravid

I et helt år op til sin graviditet forebereder skuespiller og forretningskvinde Julie Zangenberg sig på moderskabet. Hver dag på præcis samme tidspunkt måler hun sin temperatur, så hun ved, hvornår hun er mest frugtbar. Hun omlægger sin kost og drikker ikke alkohol, og hun klargør sin virksomhed, så hun kan være væk. Og da hun så er klar, bliver hun i løbet af kort tid gravid. Hør Julie fortælle ærligt om sin hang til kontrol, om hendes mentale rejse henimod at blive nogens mor, og selvfølgelig også om fødslen af lille Leo, der kommer til verden ved et planlagt kejsersnit. Jordemoder Tilde Bøgild er som altid med til at besvare spørgsmål.

“Ansvaret ved at få et barn har været virkelig stort for mig. Jeg har ikke altid syntes, at jeg har været den fedeste person. Så det med at skulle være nogens mor har ikke bare været en selvfølge.”

-Julie Zangenberg

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Efterfødselssamtale er sponsoreret af Mofibo. Mofibo er e- og lydbogstjenesten der gemmer på mere end 400.000 spændende historier. Vi binge-lytter for tiden Morten Papes 3. bind i Amager-trilogien, som bliver læst op på behageliste vis af Signe Amtoft. Lige nu giver vi helt eksklusivt 45 dages gratis adgang til Mofibo Unlimited med rabatkoden TOTHEMOON. Tilmeld dig på Mofibos hjemmeside Mofibo.com. Tilbuddet udløber den 31. april 2022.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *