Caroline Bille Brahe er en af de 25 kvinder, der medvirker i To The Moon, Honeys nye bog Baby Bump

Den højgravide topmodel, Caroline Bille Brahe, er en af de 25 kvinder, der medvirker i To The Moon, Honeys nye bog, Baby Bump om den helt særlige tid, det er at være gravid.

 

“Min graviditet er præget af en stor angst og en nervøsitet for, at der skal ske dem, jeg elsker, noget dårligt. I det hele taget har jeg bare mange bekymringer. Det har gjort, at jeg har haft svært ved at nyde min graviditet, og at samme grund er jeg kommet i et forløb hos min jordemoder for særligt sensitive gravide. Jeg går også hos en fødselslæge, der tjekker op på mig hver tredje uge. Jeg er meget bevidst omkring, at jeg skal have det bedre, for lige om lidt er der to små børn – det kræver et overskud.”

– Caroline Bille Brahe

Bogen består af 25 interviews med inspirerende kvinder og er en hyldest til den gravide kvinde og moderfællesskabet. Kvinder som Caroline Bille Brahe, Stephanie Gundelach, Emily Salomon, Lærke Bagger og Rebecca Laudrup fortæller modigt og ærligt om deres graviditer.

Vi hører om fertilitetsbehandlinger, sorgen ved spontane aborter, og når graviditeten ikke er ren lykke. Vi kommer også tæt på tanker om fødslen, kropsidealer og den første tid med baby. Og vi får desuden deres bedste tips til graviditetstøj, beautyprodukter, kosttilskud og skoene, der har båret dem i ni måneder.

Bogen koster 299 kr. Køb den her.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *