To_the_moon_honey_irina_olsen_mama_podcast_misbrug_kaerlighed_skoejteloeb_ukrain
Sponsoreret af L'Oréal Paris

Mama: Influencer og forretningskvinde Irina Olsen

De fleste kender Irina Olsen som Irina the Diva – den fierce influencer og blogger, som også står bag beautybrandet i eget navn. Men Irinas tilværelse har ikke været nogen dans på roser. En krævende barndom som eliteskøjteløber i Ukraine, en hård tilværelse som realitystjerne i Danmark, og mødet med sin store kærlighed, DJ Morten “Faustix” Brangstrup Olsen, som viser sig at have et misbrug. Det er en historie om at have en enorm fightervilje og rejse sig fra bunden som nybagt mor, men også om at skabe en forretning og om at turde elske igen og samle familien.

“Det var at gå fra at være denne her glamourous skøjtediva, der stod på førstepladsen i dyre kjoler med pailletter over det hele til, at jeg ingenting havde. Jeg mistede mig selv, jeg kunne ikke finde ud af, hvem jeg var.”

-Irina Olsen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons Mama-podcast er sponsoreret af L’Oréal Paris True Match Nude Tinted Serum. Et 2-i-1 produkt beriget med 1% hyaluronsyre, der plejer din hud som et serum og giver en naturlig let dækning med en smuk glød. True Match Nude Tinted Serum er det perfekte life hack til travle kvinder, der ønsker at gøre noget godt for deres udstråling og samtidig opnå en jævn og ensartet hud. Formlen er valideret af dermatologer, er uden parfume og velegnet til sensitiv hud. Læs mere her

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *