Podcast sponsoreret af True Gum

Vores panel snakker om skældud

For mange af os er det uundgåeligt engang imellem at ryge op i det røde felt og skælde vores børn ud. Men samtidig får vi at vide, at skældud kan skade vores børns selvværd. Hvordan kan vi blive tydelige i vores grænser og samtidig anderkende barnets følelser? Hvilke værktøjer griber man efter, når situationen spidser til? Kan man reparere baglæns? Og findes der god skældud? Vores panel består af skuespiller Neel Rønholdt, mor til Ellen, 7, og Franka, 4, model og jurastuderende Maria Gregersen, mor til Bjørn, 5, Hugo, 3, og Teddy på 10 måneder, og forældrerådgiver og forfatter Sofie Münster, mor til Filippa, 16, Lucca, 4 og Wanda, 2 år.

“Jeg var sådan ‘Gud nej, jeg er alt for blød’ – og så blev jeg alt for hård. Og så gik jeg også over mine egne grænser, nu skulle hun bare mærke mig og respektere mig.”

-Neel Rønholdt

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af True Gum. True Gum er et danskproduceret plastikfrit tyggegummi, som du kan tygge uden at udsætte din krop for mikroplast og andet uønsket kemi. Og du kan med god samvittighed give det til dine børn. Se mere på truegum.com eller find det i dit lokale supermarked

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *