Podcast sponsoreret af Geismars

Vores panel snakker om pseudotvillinger

Børn er en gave og søskende ligeså. Men hvordan er det at stå med en positiv graviditetstest kort tid efter ens første fødsel? Hvordan føles det at være gravid, mens man stadig har en baby på armen? Hvad gør det ved parforholdet, når man har to så  små børn med forskellige behov, og hvordan tackler man voldsomme søskende-reaktioner? Vores panel består af podcaster og influencer Stephanie Fisker, mor til Elva, 5, Baldur, 4, og Svala, 9 måneder, PR og Relationsmanager Malou Angelo, mor til Maddox, 2, og Willow, 7 måneder, og sygeplejestuderende Katrine Trabjerg, mor til Alma, 20 måneder, og Anker, 8 måneder.

“Jeg bliver gravid med Anker, da Alma kun er 4 måneder, og da jeg står med en positiv graviditetstest, tænker jeg ‘Oh shit, det kan jeg ikke, det her. Det kan min krop ikke holde til.’

-Katrine Trabjerg

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Geismars. Den over 150 år gamle virksomhed, der er kendt for at producere sengetøj, dyner og puder af højeste kvalitet til hele familien, lancerer i denne uge en helt ny nattøjskollektion til børn i alderen 4-12 år. Kollektionen består af en natkjole og en pyjamas i fire farver og er fremstillet af den samme kompromisløse kvalitet som til forældrene.

Se mere på geismars.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *