Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om nytårsaften

Den ene er vild med nytårsaften, den anden er er ikke specielt begejstret for den, og den tredje fejrer den altid iført nattøj. I denne nytårsspecial har vi inviteret en festlig venindegruppe i studiet. De har fulgt hinanden i tykt og tyndt hele livet, og her i årets sidste podcastepisode deler de festanekdoter, taler om nytårsfortsætter og reflekterer over årets højdepunkter og nedture. Panelet består af PR-manager Stephanie Laraignou Blom, mor til Julius, 13, Clara, 10, og Elvira, 4, art director Charlotte Jagd Engberg, mor til Carl, 5, og Ellen, 1 år, og seniorforsker Cathrine Møller, mor til Alfred, 6, og Ellinor, 3

“Jeg gør megameget status nytårsaften. Jeg tænker over, hvad skal det næste år byde på, og hvad jeg gerne vil have mere af eller efterlade bag mig.”

-Stephanie Laraignou Blom

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. Et innovativt tech-beauty brand, der bliver lanceret i foråret 2022. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi identificerer præcis, hvad dit hår har behov for. Skriv dig op på lulab.com og få mere information om lanceringen til foråret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *