Podcast sponsoreret af Geismars

Vores panel snakker om mom shaming

Vi er alle mødre på hver vores måde, og der findes ingen universel opskrift på ‘den perfekte mor’. Alligevel er moderskabet forbundet med mange stærke følelser og holdninger, som kan lede til som shaming. Hvad gør det ved sindet, når man oplever kritik af måden, hvorpå man er mor? Hvad er forskellen på shaming og velmenende råd? Og hvordan kan vi som kvinder blive bedre til at bevare den gode tone over for hinanden? Vores panel består af radiovært Sanne Cigale Benmoyal, mor til Hannah, 1, politiker Marie Bjerre, mor til Elisabeth, 3, og Leonora på 8 måneder, og influencer Matilde Trobeck, mor til Alfred, 2 og Evig på 3 måneder.

“Mom shaming må ikke handle om, at vi ikke kan tage imod kritik, når vi er mødre. At vi bare gerne vil have noget mere ros. Fordi det er ikke det, det handler om. Det handler om, at man må have lov til at være den mor, man har lyst til at være, og at der er plads til at være forskellige mødre.” 

-Marie Bjerre

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Geismars. Det over 150 år gamle virksomhed producerer sengetøj, dyner og puder af højeste kvalitet til hele familien. Geismars høje kvalitet sikrer, at sengetøjet kun bliver blødere vask efter vask og dermed holder mange år frem. Geismars dyner og puder med 100 % dun er åndbare og regulerer temperaturen bedre, når man sover – det hjælper til en uforstyrret søvn både ude og inde.

Se mere på geismars.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *