Sponsoreret af H&M Kids

Vores panel snakker om lyst, intimitet og sex efter fødslen

Hvordan lander man i kroppen efter en fødsel? Både når det kommer til kropsbevidsthed, men også i forhold til intimitet, begær og sex – eller mangel på samme. Er der et før og efter børn, når det kommer til sex og lyst? Hvad er der sket fysisk og mentalt i transformationen? Og hvordan tackler man det med ens partner, hvis man har forskellige lystbehov? Vores panel består af podcastvært og stylist Amalie Bendixen, mor til Carmen, 2, skuespiller Silja Eriksen, mor til Mogens, 3, og kommunikationsrådgiver Stine Winskel, mor til Nora, 5, og Zoe, 1.

“Min krop var jo forandret og min psyke var forandret, men min libido var stadig nærværende. Det har mere været omvendt for mig og min kæreste, at det var ham der ikke havde lyst, og mig der havde lyst.”

-Silja E. Jensen

Du kan lytte hele episoden her eller nedenfor

Snart begynder et nyt skoleår og en masse spændende oplevelser. H&M Kids har gjort det nemt og samlet alt det, dit barn skal bruge til at blive klar til en sjov skolestart. Besøg en H&M-butik eller gå på hm.com og find skoleartikler, rygsække og alle de nyeste styles og accessories, der gør dit barn klar til første skoledag. 

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *