Podcast sponsoreret af Apopro

Vores panel snakker om ikke at nå på hospitalet før baby er født

I dette afsnit taler vi med tre kvinder, der aldrig nåede på hospitalet, før baby havde meldt sin ankomst. Hør, hvordan Sofies plukkeveer pludselig ændrer karakter, så hun ender med at føde hjemme på badeværelsesgulvet. Om Isabella, hvis søn kommer til verden på bagsædet af deres bil foran Hvidovre Hospital. Og om Catharina, der føder sin datter i løbet af 11 minutter i badekaret, mens hendes kæreste putter deres søn. Vores panel består af influencer Sofie Amalie Rolandsen, mor til Walter, 2, og Inge på 5 måneder, sagsbehandler Catharina Olalla Sylvest, mor til Elliot, 6, Alba, 4 og Winter, 1, og Isabella Elkjær Cordes, der har en kandidat i pædagogik og er mor til Carl Bjørk, 3,  og Leo, 2.

“Jeg går ud på badeværelset for at tjekke, om der er tegnblødning eller om der er andet der viser, at der er noget i gang – og så kommer jeg faktisk ikke ud fra badeværelset igen, før jeg har født.”

– Sofie Amalie Rolandsen

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor

To The Moons panelsnak er sponsoreret af Apopro – dit online apotek. På Apopro.dk finder du et stort sortiment med alt fra ting til puslebordet til hudpleje til mor fra populære mærker som Rudolph Care og La-Roche Posay. Du finder også guides om blandt andet kosttilskud, og så kan du få personlig rådgivning af dygtige farmaceuter. Bor du i København, får du på Apopro.dk expresslevering samme dag, som du har afgivet din ordre, og lige nu er der fri fragt med koden ‘tothemoon’. Se mere på apopro.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *