Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om at være mor og mor

I Danmark findes der 37 forskellige familiesammensætninger. Og børnefamilier, hvor de voksne er af samme køn, er på 10 år mere end fordoblet. I denne episode taler vi om, hvordan livet er som mor og mor. Om hvilke overvejelser og udfordringer, der er forbundet med at være to mødre, om kærlighedsbørn, rettigheder og fordomme og om vigtigheden af at kunne spejle sig i andre familier, hvor setuppet er det samme. Vores panel består af TV-vært Signe Vadgaard, mor til Lucca, 1, redaktionschef Pernille Wass, mor til Laurits, 4, og strikdesigner Laura Dalgaard, mor til Karla, 12 og vokset op med to mødre.

“Jeg er provokeret af, at det juridisk hedder medmor. Vi kalder os mor og mor, der er jo heller ikke nogen i vores omgangskreds, der siger ‘Nå, der kommer mor og medmor’.”

-Signe Vadgaard

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. Et innovativt tech-beauty brand, der bliver lanceret i foråret 2022. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi identificerer præcis, hvad dit hår har behov for. Skriv dig op på lulab.com og få mere information om lanceringen til foråret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *