Podcast sponsoreret af Lulab

Vores panel snakker om at være jaloux på far-friheder

Mange af os kender til at føle jalousi over, at ens kærestes liv fortsætter ufortrødent, når man selv bliver mor. Men én ting er biologi, når man er gravid, noget andet er, at far nat efter nat ikke får sin søvn afbrudt af babygråd eller hans evne til at nyde en kaffe, selvom hjemmet sejler. Men hvorfor er det, vi ikke bare selv tager os de friheder, som vi kan være tilbøjelige til at blive jaloux på fædrene over? Hvad kan vi lære af vores mænd, og hvordan vi kan blive bedre til selv at tage vores friheder? Vi taler om far-friheder med influent Sofie Bøcher Lindquist, mor til Gustav, 5, og Louie, 3, selvstændig og projektleder Julie Lillelund, mor til Hannah på 7 måneder og director of brand relations Marie Brøbech, mor til Bille, 3, og Eddie på 8 måneder.

“Jeg var ved at brænde op, fordi han havde været ude og cykle. Men der må man også kigge lidt indad, for det var egentlig ikke, fordi han tog sig tid, det var, fordi jeg ikke selv gjorde, at jeg blev bitter.”

– Sofie Bøcher Lindquist

Du kan lytte til hele episoden her eller nedenfor.

To The Moons panelsnak er sponsoreret af LULAB. Et innovativt tech-beauty brand, der bliver lanceret i foråret 2022. LULAB skaber skræddersyede hårprodukter, der ud fra banebrydende teknologi identificerer præcis, hvad dit hår har behov for. Skriv dig op på lulab.com og få mere information om lanceringen til foråret.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *